Колишній очільник села став головою райдержадміністрації на Вінниччині

Новини Вінниці / Колишній очільник села став головою райдержадміністрації на Вінниччині

Голова Вінницької облдержадміністрації Владислав Скальський представив новопризначеного голову Хмільницької райдержадміністрації Максима Мазурика. Курортне містечко Вінниччини тепер очолить колишній голова села.

Голова Вінницької облдержадміністрації Владислав Скальський представив новопризначеного голову Хмільницької райдержадміністрації Максима Мазурика. Район з головним "курортополісом" Вінниччини тепер очолить колишній сільський голова.

Посадовця відібрали на посаду голови РДА в рамках соціального проекту LIFT. Про це повідомляють офіційні джерела. Владислав Скальський під час представлення назвав пріоритетні завдання - економічне зростання, боротьба з корупцією та подальше впровадження реформи децентралізації. 

Поділився планами на майбутнє і новопризначений голова райдержадміністрації. Зазначив, що «масштабного звільнення» в адміністрації не буде.

«Тих спеціалістів, які мені будуть необхідні, я братиму до своєї команди, а люди, які працюють зараз, знають свою роботу і відповідально до неї ставляться, залишаться на своїх посадах і надалі», - повідомив Максим Мазурик.

Посадовець також зазначив, що добре знає проблеми району і навіть має певні напрацювання щодо їх вирішення.

«Головні завдання, з яких потрібно почати роботу відслідковувались, ще коли я проходив етапи конкурсу соціального проекту  LIFT. Я сам з Хмільницького району, працював на базовому рівні, у місцевому самоврядуванні, тож маю чітке розуміння проблем, які сьогодні існують, відповідно є й шляхи та методи їх вирішення.

Децентралізація буде впроваджуватись згідно методів, визначених у законодавстві. Їх є дуже багато, але не всі використовувались. Поки що акцентувати на цьому увагу не буду, але скажу, що маю напрацювання і бачення, як  це реалізовувати», запевним голова Хмільницької РДА.

Також 27 грудня голова облдержадміністрації представив нового голову Літинської РДА. Цю посаду займатиме Михайло Бевз.

Марина Карабай

27 грудня, 2019