Колишня кандидатка у депутати по округу у Вінниці вирішила вчитися на прокурора, щоб саджати чоловіків

Новини Вінниці / Колишня кандидатка у депутати по округу у Вінниці вирішила вчитися на прокурора, щоб саджати чоловіків

Вже кілька кандидатів у нардепи, які балотувалися по мажоритарним округам у Вінниці, після парламентських виборів прийняли рішення здобути чергову вищу освіту. Раніше про навчання у ДонНУ заявив Андрій Гижко, колишній перший заступник голови ОДА, а нині тепер і співачка Анастасія Приходько.

Уже кілька кандидатів у нардепи, які балотувалися по мажоритарних округах у Вінниці, після парламентських виборів прийняли рішення здобути чергову вищу освіту. Раніше про навчання у ДонНУ заявив Андрій Гижко, колишній перший заступник голови ОДА, а тепер і співачка Анастасія Приходько.

Колишня кандидатка від «Батьківщини» по 11 мажоритарному округу А. Приходько після вінчання та розриву з партією вирішила здобути третю вищу освіту. У Facebook співачка написала, що збирається вступати до Національної академії прокуратури України.

«Стану прокурором і посаджу, с*ка, всіх до чортів собачих. У нас не мужики при владі, а гурток рукобл*дів», - емоційно написала актриса на одній зі своїх сторінок.

Нагадаємо, під час передвиборчої кампанії у Вінниці зі співачкою трапився неприємний інцидент. На неї напав напівоголений слухач. Справа про напад у поліції не просувається. 

Поки не стала кваліфікованим прокурором Настя не планує залишати сцену, тому хизується новими творчими роботами на іншій сторінці у соцмережі.

Олег Верлан

24 жовтня, 2019