Коли вимкнули світло, на Вінниччині в готелі пограбували переселенця

Новини Вінниці / Коли вимкнули світло, на Вінниччині в готелі пограбували переселенця

У Жмеринці 18 листопада, коли вимкнули світло, у готелі сталось пограбування. Однак далеко зловмисник втекти не зміг. Його затримав потерпілий та власниця закладу.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, до правоохоронців із заявою звернувся 46-річний житель Луганської області, який тимчасово проживає у готелі.

Чоловік розповів, що зловмисник відпочивав у закладі та розпивав спиртні напої. Грабіжник скористався відсутністю електропостачання та викрав у потерпілого мобільний телефон. Правопорушника помітила власниця закладу та разом з потерпілим наздогнали й затримали його.

На місце події одразу виїхала слідчо–оперативна група та задокументувала правопорушення. Грабіжником виявився раніше судимий за майнові злочини 34-річний житель Черкаської області.

Правопорушник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідством вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 КК України (грабіж), що передбачає до 10 років ув’язнення.

Макс Мельник

19 листопада, 2022