Коли потеплішає? На вінничан чекають нічні морози

Новини Вінниці / Коли потеплішає? На вінничан чекають нічні морози

Найближчими днями очікується гне зовсім весняна погода. Вночі вінничанам слід розраховувати на морозну погоду. Але вже у наступні вихідні ситуація «виправлятиметься».

Найближчими днями очікується не зовсім весняна погода. Вночі вінничанам слід розраховувати на морози. Але вже у наступні вихідні ситуація «виправлятиметься».

За даними Укргідрометцентру, найближчі три ночі очікуються зниження температури до -6-8 градусів. Вдень – близько нуля. Північні атмосферні фронти інколи нестимуть мокрий сніг.

Портал Sinoptik попереджає не тільки про прохолодну погоду, як для березня, у найближчі дні, а й про те, що 12 березня, сніжитиме. Хоча вдень обіцяють +1. «Виправлятись» погода має із суботи, 13-го. Вночі лише -1, а вдень до +5 градусів. В неділю вже прогнозують +8.

А от портал Gismeteo можна вважати найбільш «радикальним» з усіх. По-перше, за його даними, на вінничан чекають нічні морози до -12. А вдень +1. По-друге, до суттєвого перепаду температури можна додати і періодичність опадів. Їх обіцяють через добу.

З 13 березня потепління до +7, а у неділю, 14-го, температура сягатиме +9 градусів. А от потім очікується незначне зниження та рясні дощі.       

Олеся Рудницька

8 березня, 2021