Коли чоловіки втрачають роботу, рятує…стриптиз. ТОП-зірки України везуть у Вінницю культову комедію для дорослих

Новини Вінниці / Коли чоловіки втрачають роботу, рятує…стриптиз. ТОП-зірки України везуть у Вінницю культову комедію для дорослих

Всесвітньовідому виставу з гостреньким гумором «LADIES’ NIGHT», яка вже 33 роки збирає аншлаги по всьому світу, 5 березня у вінницькому Будинку офіцерів представлять кращі коміки і шоумени України

Всесвітньовідому виставу з гостреньким гумором «LADIES’ NIGHT», яка вже 33 роки збирає аншлаги по всьому світу, 5 березня у вінницькому Будинку офіцерів представлять кращі коміки і шоумени України:

Влад Яма - чудовий танцюрист, креативний хореограф, суддя телепроектів «Танцюють всі!», «Україна має талант», «Танці з зірками», «Модель XL», член журі «Ліги Сміху»;

Олександр Педан - відомий шоумен, актор, телеведучий, відеоблогер, резидент Comedy Club Ukraine;

Антон Лірник - популярний актор і телеведучий, резидент Comedy Club («Дует імені Чехова»), суддя-наставник в іграх «Ліги Сміху»;

Олег Собчук – незмінний лідер гурту «С.К.А.Й.»;

Анатолій Анатоліч – знаменитий телеведучий, автор і продюсер проекту «Зе Інтерв'юер»;

Сергій Бібілов - талановитий актор, учасник популярних гумористичних проектів ( «Казки У», «Країна У», «Зірконавти»);

Олександр Станкевич - приголомшливий одеський актор, лідер команди «Одеські манси» (КВН, «Ліга Сміху»), учасник проектів «Країна У», «Зірконавти»;

Олександра Машлятіна - чарівна акторка, учасниця телепроектів «Жіночий Квартал», «Ліга Сміху», «Країна У», «Казки У».

Надзвичайний зірковий склад – це лише одна з численних «родзинок» вибухової вистави, яка пройде із віковим обмеженням «18+».

- Концентрація задоволення 5 березня буде зашкалювати! – гарантують організатори гастролей – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Глядачі побачать не просто виставу, а справжній мюзикл! Нас чекає яскраве й насичене гумором, незабутнє музично-танцювальне шоу, яке надихає на успіх. Це буде яскраво, смішно, еротично і незабутньо!

Феєрична вистава для дорослих «LADIES’ NIGHT» поставлена за п'єсою, що стала основою для успішної британської комедії - фільму «Чоловічий стриптиз». Небанальний сюжет і крутий фінал вивели твір на світову сцену.

Вінничани побачать історію шістьох чоловіків, кожен з яких втратив роботу і тепер змушений шукати джерело доходів: потрібно годувати сім'ю. Одного разу компанія знаходить оголошення про бар, де за певну плату жінки можуть подивитися ефектні виступи.

Безробітні вирішують зібрати свою команду стриптизерів. Але чи так це просто?...

Спостерігаючи за неймовірними пригодами героїв, кожен із глядачів оцінить якісний гумор і захоплюючий сюжет, зарядиться позитивом і надихнеться на нові звершення, а яскраві танцювальні номери і жива музика у виконанні Orchestra by Lirnik нікому не дозволять і на секунду занудьгувати.

Запрошуйте кохану половинку, збирайте друзів та колег і приходьте за шквалом найкращих емоцій 5 березня о 19.00 у Будинок офіцерів.

Квитки на виставу «LADIES’ NIGHT» вас чекають на сайті http://bilet.vn.ua, а також у касах «Магігранду», Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, Вінницької Вежі та «Універмагу».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.