Клієнти "Приватбанку" зможуть знімати готівку на касах магазинів та АЗС

Новини Вінниці / Клієнти "Приватбанку" зможуть знімати готівку на касах магазинів та АЗС

Від тепер вінничани матимуть можливість отримати готівку не лише в терміналах й касах банку а й на касах магазинів. Новий сервіс, що дозволяє отримати готівку під час оплати покупок банківською карткою на касі супермаркетів та інших торговельних закладів запустив Державний ПриватБанк.

Від тепер вінничани матимуть можливість отримати готівку не лише в терміналах й касах банку, а й у касах магазинів. Новий сервіс, що дозволяє отримати готівку під час оплати покупок банківською карткою на касі супермаркетів та інших торговельних закладів, запустив державний Приватбанк.

Як повідомили в пресслужбі банку, власники будь-якої дебетової картки Приватбанку (зарплатної, студентської, соціальної) різних платіжних систем можуть скористатися новою послугою. Для цього необхідно оплатити товар банківською карткою та повідомити касиру про бажання зняти готівку.

Однак є обмеження по видачі готівки - максимальна сума готівки на одну транзакцію складає 500 грн, незалежно від вартості покупки. Також необхідно підтвердити дану операцію на касі введенням PIN-коду банківської картки користувача.

Як зазначив керівник напрямку по роботі з торговельними підприємствами Приватбанку Євген Васильцов:

“Купівля з видачею готівки – це сервіс, яким охоче користуються жителі більшості європейських країн, а тепер і українці. Якщо ви розраховуєтесь у торговельній мережі карткою, у разі необхідності отримати готівку можна прямо на касі, а не шукати банкомат і стояти в чергах”.

Станом на початок червня 2020 року отримати готівку з картки Приватбанку можна у POS-терміналах 65 000 українських торговельних точок, які підключені до сервісу “Готівка на касі”. 

У майбутньому в банку обіцяють, що новий сервіс охоплюватиме ширшу партнерську мережу, щоб послуга була максимально відкритою і доступною для власників карток різних банків у всіх торговельних точках України.

Ірина Заіковата

9 червня, 2020