Кількість фактів розбещення дівчат вінницьким художником може бути значно більшою, ніж передбачали слідчі

Новини Вінниці / Кількість фактів розбещення дівчат вінницьким художником може бути значно більшою, ніж передбачали слідчі

Вінницький вчитель малювання, який навчав мистецтву у своїй квартирі на Вишенці, тривалий час займався розбещенням дівчаток. Після його затримання у соцмережах почали писати про випадки, які не відомі поліції.

Як вказують у поліції Вінницької області, після оприлюднення матеріалу про викриття 55-річного чоловіка, який підозрюється у розбещенні малолітніх дітей у власному помешканні, у соціальних мережах користувачі почали писати коментарі, які можуть свідчити про більшу кількість потерпілих від злочинних дій підозрюваного.

Враховуючи час, протягом якого затриманий вчиняв злочини, а це понад 10 років, постраждалі можуть бути уже повнолітніми…

«Закликаємо громадян, які стали жертвами чоловіка, але раніше не звертались до поліції за допомогою, зробити це зараз. Також просимо батьків, діти яких відвідували «художній гурток» затриманого, поспілкуватись з ними. Вразі отримання інформації щодо вчинення відносно них будь-яких протиправних дій, повідомляти до поліції не зволікаючи.

Це необхідно для того, щоб притягнути підозрюваного до відповідальності за усі його злочини», - йдеться у повідомленні.

Контактний телефон слідчої: +380 96 439 8445 (Катерина Мартинюк).

Конфіденційність гарантують.

Макс Мельник

7 грудня, 2022