Хочете завести чотирилапого друга? У вас є можливісь знайти його на вінницькому «Хвіст-фесті»

Новини Вінниці / Хочете завести чотирилапого друга? У вас є можливісь знайти його на вінницькому «Хвіст-фесті»

У Вінниці, на святкуванні дня міста, вінничани та гості мають можливіть не лише яскраво відпочити, а й знайти для себе чотирилапого друга. Традиційно поблизу міської вежі відбудеться шостий ярмарок безпритульних тварин.

У Вінниці, на святкуванні дня міста, вінничани та гості мають можливіть не лише яскраво відпочити, а й знайти для себе чотирилапого друга. Традиційно поблизу міської вежі відбудеться шостий ярмарок  безпритульних тварин.

Згідно інформації, наданої у Вінницькій міській раді, 14 вересня на День міста о 14:00 у Вінниці пройде вже шостий ярмарок безпритульних тварин «Хвіст-фест». Захід традиційно відбудеться у сквері біля міської вежі, де волонтери безплатно віддаватимуть котів і собак у добрі руки.

Нагадаємо, що усім охочим завести домашнього улюбленця необхідно мати при собі паспорт, адже стати господарем тварини можна буде тільки уклавши письмову угоду.

До участі у заході запрошуються спонсори, аніматори та люди, які хочуть допомогти тваринам. Довідки за телефонами: 063 295 65 09 та 067 567 73 61.  Учасники з тваринами мають зареєструватись, зателефонувавши за номером 063 824 6400 або 096 274 9676.

Ірина Заіковата

13 вересня, 2019