Хіти The Prodigy, Queen на інших культових груп: у неділю вінничан запрошують на концерт Prime Orchestra!

Новини Вінниці / Хіти The Prodigy, Queen на інших культових груп: у неділю вінничан запрошують на концерт Prime Orchestra!

У неділю, 14 квітня, о 19.00 в Будинку офіцерів, на вінничан чекає свіжа порція музичних експериментів, нових неординарних прочитань культових хітів, яскраве шоу, приголомшливі вокалісти, епатажні костюми, спецефекти і ураган емоцій. У Вінницю свою нову програму «Світові хіти» везуть Prime Orchestra.

У неділю, 14 квітня, о 19.00 у Будинку офіцерів, на вінничан чекає свіжа порція музичних експериментів, нових неординарних прочитань культових хітів, яскраве шоу, приголомшливі вокалісти, епатажні костюми, спецефекти і ураган емоцій. У Вінницю свою нову програму «Світові хіти» везуть Prime Orchestra.

Це музичне шоу назавжди змінило уявлення глядачів про те, яким має бути сучасний симфонічний оркестр!

У новій феєричній програмі почуємо легендарні хіти не тільки титанів рок- і поп-культур, але і кращі композиції всесвітньовідомих електронних проектів, адже до складу унікального колективу, крім традиційних для оркестрів музикантів, входять рок-бенд, епатажні вокалісти і навіть діджей.

«Особливим сюрпризом для усіх вінничан стане дивовижне виконання одразу трьох композицій групи Queen «Bohemian rhapsody», «We are the champions» і «Radio Ga Ga», мегахіт «Believer» Imaginе Dragons, «Engel» Rammstein і «I love to hate you» Erasure із приголомшливою візуальною концепцією номерів, а ще - зустріч із Королевою, епатажним Рок-Янголом та ще багато інших несподіванок»– інтригують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Prime Orchestra – це дійсно унікальне явище на українській сцені. На рахунку колективу більше 300 концертів у різних країнах світу. Зокрема, у Вінницю вони приїдуть після аншлагового туру у Литві, Латвії, Естонії та Білорусі.

Цей кроссовер-проект являє собою симбіоз традицій і новаторства - кращих світових хітів рок, поп і електронної танцювальної музики в оригінальній симфонічній інтерпретації, яка дарує добре відомим композицій нове життя, а глядачам - можливість відкрити незвідані сторони улюбленої музики!

Історія симфонічного шоу «Світові хіти» і самого Prime Orchestra розпочалася у Харкові навесні 2014 року разом із першою програмою «Світові хіти & Depeche Mode», після якої пішли «Музика любові», Rock Stars, Golden Collection та інші.

Зараз команда Prime Orchestra постійно розширює музичні горизонти і експериментує, змішуючи жанри, музичні прийоми і звучання, а до кожної пісні вокалісти ретельно підбирають образи з епатажними вбраннями.

Кожен концерт Prime Orchestra – це феєричне шоу, високий професіоналізм, потужний звук, буря позитивних емоцій і незабутній драйв на сцені і у залі!

«Ми взяли за основу потужне живе звучання симфонічного оркестру і кращі хіти XX - XXI століть, доповнили все це харизматичним вокалом, унікальними аранжуваннями, нестандартними світловими рішеннями, а також спецефектами й новітніми сучасними технологіями звуковідтворення, що забезпечують абсолютно нове, ексклюзивне звучання… І без зайвої скромності радіємо: коктейль вийшов запальний».

Не пропустіть можливість почути нову порцію світових хітів у виконанні Prime Orchestra 14 квітня о 19.00 у вінницькому Будинку офіцерів!

Вартість квитків – від 180 до 380 гривень.

Квитки доступні на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, театру імені Садовського, «Універмагу», «Магігранду» (2 поверх) та Вінницької Вежі.

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

 

 

 

 

admin

12 квітня, 2019