Хакери вигадали зґвалтування 16-річної дівчини у нічному клубі Вінниці

Новини Вінниці / Хакери вигадали зґвалтування 16-річної дівчини у нічному клубі Вінниці

На офіційному сайті Нацполіції 23 вересня об 11 години з’явилася інформацію про те, що «у Вінниці поліція затримала американського військовослужбовця, якого підозрюють у зґвалтуванні 16-річної дівчини». Як виявилося, реліз «повісили» хакери, які взламали ресурс.

На офіційному сайті Нацполіції 23 вересня об 11 годині з’явилася інформацію про те, що «у Вінниці поліція затримала американського військовослужбовця, якого підозрюють у зґвалтуванні 16-річної дівчини». Як виявилося, реліз «повісили» хакери, які «взламали» ресурс.

Слід зазначити, що автори ретельно вивчили стиль написання матеріалів у вінницькій поліції, адже «скопіювали» усі дрібнички, зокрема прізвище посадовця відділення та залучення патрульних для «затримання». Навіть, згадали назву нічного клубу, де злочин відбувався, і його точну адресу.    

«За словами начальника Лівобережного відділення поліції Вінницького відділу поліції ГУНП у Вінницькій області полковника поліції Романа Андрущака, підозрюваного поліцейські затримали в нічному клубі «Планета MODA-BAR» по вулиця Стеценка, 75-А.  

За попередньою інформацією слідства, зловмисник, скориставшись відсутністю родичів дівчини, заманив її в туалет та зґвалтував. Про це юна вінничанка наважилась розповісти дідусеві і він одразу зателефонував у поліцію», - вказали хакери.

У відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, пояснили, що кілька разів видаляли матеріал з відомчого порталу, а також поскаржилися на злам хакерів.

Макс Мельник

23 вересня, 2020