Кавові стаканчики на заправках WOG прикрасять малюнком 7-річної козятинчанки

Новини Вінниці / Кавові стаканчики на заправках WOG прикрасять малюнком 7-річної козятинчанки

Малюнок 7-річної жительки Козятину Вінницької області визнаний переможцем конкурсу, об’явленого компанією WOG. Отже він прикрасить кавові стаканчики автозаправок мережі.

Як пише Ria.Козятин, Марія Мельник почала захоплюватись живописом ще до дитячого садочку. Згодом дівчинка, користуючись інтернетом, стала швидко прогресувати. З дошкільного віку її малюнки батьки надсилали на всілякі конкурси, де вони визнавались кращими.

Удома у Марусі — рай для справжнього художника. Цілі ящики олівців та фарб — і акварель, і гуаш, і акрил. Залишилося опанувати лише олію. Вона пробує різні техніки.

Нещодавно юна козятинчанка здобула перемогу у конкурсі, який оголосила одна з найбільших в Україні мереж автозаправних станцій. Лауреатів обирали шляхом голосування, яке проходило онлайн. За умовами конкурсу, три дитячих малюнки, які набрали найбільше вподобань, потраплять на кавові стаканчики, які продаватимуть у кафе і на автозаправних станціях по всій країні, а діти з батьками отримають сертифікат на триденний відпочинок в Прикарпатті.

Матір дівчинки Анна каже, що коли подавалися на цей конкурс, вона навіть не сподівалася на виграш, адже робіт було дуже багато — більше 600 дітей з різних куточків України надіслали свої малюнки. Їжачок Марії Мельник набрав 22 770 голосів і дівчинка стала однією з переможців.

Горнятка із зображеннями переможців конкурсу надійдуть у продаж на АЗС WOG вже 19 грудня.