Картку вінничанина будуть видавати у вихідні - 30 та 31 травня

Новини Вінниці / Картку вінничанина будуть видавати у вихідні - 30 та 31 травня

Працівники КП «Вінницякартсервіс» видаватимуть Муніципальні картки вінничанина у суботу та неділю.

Працівники КП «Вінницякартсервіс» видаватимуть Муніципальні картки вінничанина у суботу та неділю. Таким чином планується пришвидшити видачу персоніфікованих краток, щоб якомога більше містян вже могли користуватись валідаторами у транспорті. Разом з тим, поки всі картки не видані, пільгові категорії вінничан можуть користуватись для проїзду своїми посвідченнями.

Про відповідне рішення сьогодні повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Загалом персоніфіковані муніципальні картки у центрі «Вінницякартсервіс» замовили 72 тисячі вінничан. Понад 80% карт, а це 59 тисяч, вже видали. Під час карантину у КП організували адресну доставку карток по домівках. У такий спосіб розвезли 10 тисяч карток. 

Після пом’якшення карантину, з 22 травня, «Вінницякартсервіс» відновив роботу з відвідувачами. Це призвело до додаткового навантаження на офіс та величезних черг.

У вихідні «Вінницякартсервіс» працюватиме з 9-ї до 16-ї години. Муніципальні картки видаються не тільки у приміщенні офісу «Вінницякартсервіс». Центр налагодив розповсюдження карт через підприємства, квартальні комітети, профспілкові, спеціалізовані громадські організації (УТОГ, УТОЗ, Гармонія) та інші установи, які замовляли картки. 

Залишок карток планується доставити клієнтам до кінця червня.

Марина Карабай

29 травня, 2020