Кабмін передумав перепризначати на посадах "давніх" голів Немирівської та Чечельницької РДА Вінниччини

Новини Вінниці / Кабмін передумав перепризначати на посадах "давніх" голів Немирівської та Чечельницької РДА Вінниччини

Сьогодні Кабінет міністрів скасував свої попередні рішення щодо внесення президентові подань про призначення голів п’яти райдержадміністрацій. В тому числі, йшлося про призначення голів двох РДА на Вінниччині – Немирівської та Чечельницької.

Сьогодні Кабінет міністрів скасував свої попередні рішення щодо внесення президентові подань про призначення голів п’яти райдержадміністрацій. В тому числі, йшлося про призначення голів двох РДА на Вінниччині – Немирівської та Чечельницької. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив нардеп від «Європейської Солідарності» Олексій Гончаренко.

У жовтні уряд погодив перепризначення на ці посади попередніх очільників: головою Немирівської РДА – Юрія Погорелюка, якого вперше призначав на цю посаду ще президент Порошенко у січні 2015 року, та Чечельницької РДА – Сергія Пустового, якого на посаду призначав ще О.Турчинов у квітні 2014, потім перепризначив П.Порошенко.  

Юрія Погорелюка та Сергія Пустового з посад голів РДА Зеленський звільнив 11 листопада минулого року. Тобто вже після того, уряд погодив їх перепризначення. Вочевидь, тепер або самі претенденти відмовились від посад або ж знайшли інші кандидатури...

Сергій Маламура

3 березня, 2020