Із залізничного вокзалу у Вінниці евакуювали дві сотні людей: надійшло повідомлення про загрозу (ФОТО)

Новини Вінниці / Із залізничного вокзалу у Вінниці евакуювали дві сотні людей: надійшло повідомлення про загрозу (ФОТО)

У Вінниці повідомили про загрозу вибуху або стрілянини на залізничному вокзалі. Поліцейські евакуювали із будівлі та прилеглої території людей. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, сьогодні, 21 січня, близько 15:30 на спецлінію 102 зателефонував невідомий чоловік та сказав, що має при собі зброю і перебуває на залізничному вокзалі у м. Вінниці. Жодних погроз він не висловлював.

У Вінниці повідомили про загрозу вибуху або стрілянини на залізничному вокзалі. Поліцейські евакуювали із будівлі та прилеглої території людей. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, сьогодні, 21 січня, близько 15:30 на спецлінію 102 зателефонував невідомий чоловік та сказав, що має при собі зброю і перебуває на залізничному вокзалі у м. Вінниці. Жодних погроз він не висловлював.

а кілька хвилин на місце події прибули вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група поліції та рятувальники. Із території вокзалу евакуйовано 200 людей. Наразі поліцейські обстежують приміщення вокзалу  та прилеглу територію. Проводяться оперативні та розшукові заходи для встановлення особи, яка телефонувала на 102", - повідомляють у поліції.