Іноземець пограбував кафе у Вапнярці, щоб віддати картярський борг

Новини Вінниці / Іноземець пограбував кафе у Вапнярці, щоб віддати картярський борг

Нещодавно у Вапнярці було скоєно розбійний напад на кафе. Грабіжник уночі жорстоко побив працівницю закладу, забрав її мобільний телефон й усю виручку – близько 8 тис. грн. Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, постраждала 22-річна жінка звернулася до правоохоронців близько 4 ранку. Її доправили у лікарню, де у неї діагностували черепно-мозкову травму й забої обличчя.

 Нещодавно у Вапнярці було скоєно розбійний напад на кафе. Грабіжник уночі жорстоко побив працівницю закладу, забрав її мобільний телефон й усю виручку – близько 8 тис. грн. Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, постраждала 22-річна жінка звернулася до правоохоронців близько 4 ранку. Її доправили у лікарню, де у неї діагностували черепно-мозкову травму й забої обличчя.

Тим часом розпочався пошук грабіжника. За якийсь час оперативники спільно з прикордонниками у Ямпільському районі на кордоні з Молдовою  затримали підозрюваного – 22-річного чоловіка, раніше судимого за крадіжку. Він намагався утекти у згадану країну, бо є її громадянином. Нараз підозрюваного взяли під стражу. Він розповів, що кафе пограбував, щоб віддати картярський борг. Якщо суд доведе його вину, то на рідну землю найближчим часом він не потрапить, адже за грабіж йому загрожує 6 років ув’язнення.

Юрій ЯРМОЩУК

 

Сергій Маламура

12 грудня, 2017