Ініціатива «СтопВірус»: вінницькі депутати Чаленко та Власюк передали медикам чергову благодійну допомогу

Новини Вінниці / Ініціатива «СтопВірус»: вінницькі депутати Чаленко та Власюк передали медикам чергову благодійну допомогу

Медичним працівникам Вінницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф передали чергову благодійну допомогу. До передачі індивідуальних засобів захисту долучилися члени наглядової ради Фонду Громади «Подільська Громада» Дмитро Чаленко та Алла Власюк, яка також входить до складу наглядової ради ініціативи «СтопВірус». 

Медичним працівникам Вінницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф передали чергову благодійну допомогу. До передачі індивідуальних засобів захисту долучилися члени наглядової ради Фонду Громади «Подільська Громада» Дмитро Чаленко та Алла Власюк, яка також входить до складу наглядової ради ініціативи «СтопВірус». 

Як повідомили на сайті Вінницької міської ради, 16 квітня працівникам швидкої допомоги передали 3000 медичних масок та 500 респіраторів, 200 захисних комбінезонів, 100 захисних щитків для обличчя, обприскувачі та дезінфікуючий засіб. 

Як зауважила депутатка Вінницької міської ради Алла Власюк:

«Наші лікарі мають бути захищені, і засобів індивідуального захисту для них має бути вдосталь. На жаль, є інформація від вірусологів, що ця хвороба буде повертатись, тому хай  краще ці засоби захисту будуть про запас. В такий важкий час ми маємо дбати не лише про місто Вінницю, а й про всю Вінницьку область. Тому важливо, що на базі фонду «Подільська громада» була створена і започаткована ініціатива «СтопВірус». Дуже добре, що до неї долучилися не тільки відомі вінничани, а й бізнес та багато вінничан, які підтримали цю ідею. Саме така ідея і саме такі фонди показують, що ми всі разом протистіймо такій страшній хворобі».

В свою чергу, депутат Винницької облради Дмитро Чаленко додав:

«Фонд «Подільська громада» давно відомий всім вінничанам, бо він постійно долучається до різноманітних благодійних проектів. Він завжди попереду і надає допомогу людям – там, де є потреба. Тому, зрозуміло, чому саме на його основі започатковано ініціативу «СтопВірус». Саме він у нашій області наразі надає посильну допомогу медичним працівникам».

 За словами директора Вінницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Анатолія Пірникози, громади майже усіх районів області активно допомагають працівникам швидкої медичної допомоги: 

«Завдяки ініціативі Володимира Гройсмана та Сергія Моргунова  «СтопВірус» ми маємо запас у межах десяти робочих днів. На сьогоднішній день цей фонд нас дуже сильно підтримує. Ми маємо певні резерви не тільки по місту Вінниці, а й по всій Вінницькій області. А в структуру екстреної медичної допомоги входить вісім станцій, 22 відділення і 31 пункт постійного базування. Приємно, що люди самоорганізувалися, дуже багато телефонують, питають що потрібно. Ми задоволені відношенням громади, сільських, селищних, міських голів до системи екстреної медичної допомоги. Люди йдуть назустріч, наприклад, Уланівська сільська рада виділила 22 тисячі, міська рада міста Хмільник 84 тисячі, міська рада Жмеринки 40 тисяч. Люди відносяться з розумінням і підтримкою не тільки на словах, а й на ділі». 

Усі вінничани можуть долучитися до благодійного збору коштів на потреби медичної галузі.  Щодня ФГ «Подільська громада» на своїй сторінці у фейсбуці https://u.to/78fkFw  повідомляє, скільки коштів зібрано і хто їх перерахував. 

Рахунки для внесків:

Благодійна організація Благодійний фонд  «Подільська громада»,

Код ЄДРПОУ 35904183,

UA103026890000026003055353304

ВIННИЦЬКА ФIЛIЯ АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (з поміткою: «Безповоротна фінансова пожертва в рамках ТФ  “Спецфонд СтопВірус”.)

Або

р/р UA263204780000002600202188653 в АБ «Укргазбанк» (з поміткою: «Безповоротна фінансова пожертва в рамках ТФ  “Спецфонд СтопВірус”.)

Новини Вінниці / Ініціатива «СтопВірус»: вінницькі депутати Чаленко та Власюк передали медикам чергову благодійну допомогуНовини Вінниці / Ініціатива «СтопВірус»: вінницькі депутати Чаленко та Власюк передали медикам чергову благодійну допомогуНовини Вінниці / Ініціатива «СтопВірус»: вінницькі депутати Чаленко та Власюк передали медикам чергову благодійну допомогуНовини Вінниці / Ініціатива «СтопВірус»: вінницькі депутати Чаленко та Власюк передали медикам чергову благодійну допомогуНовини Вінниці / Ініціатива «СтопВірус»: вінницькі депутати Чаленко та Власюк передали медикам чергову благодійну допомогуНовини Вінниці / Ініціатива «СтопВірус»: вінницькі депутати Чаленко та Власюк передали медикам чергову благодійну допомогуНовини Вінниці / Ініціатива «СтопВірус»: вінницькі депутати Чаленко та Власюк передали медикам чергову благодійну допомогуНовини Вінниці / Ініціатива «СтопВірус»: вінницькі депутати Чаленко та Власюк передали медикам чергову благодійну допомогуНовини Вінниці / Ініціатива «СтопВірус»: вінницькі депутати Чаленко та Власюк передали медикам чергову благодійну допомогу