Ілля Кива може оскаржувати результати виборів на Вінниччині

Новини Вінниці / Ілля Кива може оскаржувати результати виборів на Вінниччині

Як повідомляють джерела у Вінницькому штабі кандидата у президенти Іллі Киви, він може оскаржувати підсумки голосування на Вінниччині

Як повідомляють джерела у Вінницькому штабі кандидата у президенти Іллі Киви, він може оскаржувати підсумки голосування на Вінниччині

«Занадто малий відрив від нашого кандидата у тих, кого влада зараз хоче показати такими що набрали більше голосів за Киву», - сказав 1 квітня представник штабу. – Наприклад, станом на 8 годину, за результатами опрацювання 40% протоколів, за нашого кандидата проголосувало 62 людини у Вінницькій області, а за Андрія Новака – аж 64. А цинічність Сергія Носенка взагалі не має меж – йому «намалювали» аж 65 голосів. Ми також вважаємо, що несправедливо вкрав у нас голоси Віктор Кривенко і тепер має їх аж 69.  Хто знає цих кандидатів?! А нашого Іллю Володимировича люди знають! Вважаємо, що він як мінімум мав набрати 71 голос у Вінницькій області!»

За словами представника штабу Киви, вони готувались до перемоги їхнього кандидата у першому турі. Уже навіть вирішили, що кожен працівник штабу по черзі має попрацювати губернатором.

«Але влада та її ставленики, такі як Новак, Носенко, Кривенко, Соловйов, Данилюк, Ващенко та інші нахабно крадуть наші голоси і нашу перемогу», - каже представник штабу Киви.

Чоловік просить не називати його ім’я і прізвище:

«Влада зараз буде переслідувати всіх, кого вона боїться. Це видно по тому, як цинічно фальсифікуються вибори, щоб відібрати голоси у нашого кандидата. Ну і дружині з тещею я не казав, що працюю у штабі Киви, бо вони на виборах підтримували Ригованова і Журавльова і, до речі, від них також були погрози на мою адресу».