Громадські організації Вінниці з 1 червня можуть позмагатися за бюджетні кошти на свої проекти

Новини Вінниці / Громадські організації Вінниці з 1 червня можуть позмагатися за бюджетні кошти на свої проекти

У Вінниці з 1 червня розпочнеться конкурс з визначення соціально-культурних проектів від громадських об'єднань та спілок, які можуть отримати фінансування з міського бюджету. Як повідомляють у пресслужбі Вінницької міськради, ідеї та проекти мають бути соціально важливими для громади в цілому.

У Вінниці з 1 червня розпочнеться  конкурс з визначення соціально-культурних проектів від громадських об'єднань та спілок, які можуть отримати фінансування з міського бюджету. Як повідомляють у пресслужбі Вінницької міськради, ідеї та проекти мають бути соціально важливими для громади в цілому.

Цього року в міському бюджеті для підтримки розвитку ініціатив інститутів громадянського суспільства передбачено 1 млн грн. Мінімальний розмір фінансової підтримки на реалізацію проектів становитиме 25,0 тис. грн,  максимальний – 100,0 тисяч.

Учасниками конкурсу можуть стати громадські організації, творчі та громадські спілки  із статусом юридичної особи, зареєстровані в установленому порядку не менше ніж за шість місяців до дати оголошення конкурсу та згідно із законодавством мають право на отримання фінансової підтримки за рахунок бюджетних коштів.

Одна з основних умов - усі проекти повинні бути спрямовані на виконання стратегічних пріоритетів Концепції інтегрованого розвитку м.Вінниця 2030. З усіма деталями конкурсу можна ознайомитися на сайті міської рад в розділі «Конкурс соціально-культурних проектів інститутів громадянського суспільства у 2020 році».

Подавати проекти можна буде до 1 липня включно. Консультації щодо участі в конкурсі та правил написання проектів надаються за телефонами: 59-51-59, 59-51-36, 59-51-55.

Сергій Маламура

18 травня, 2020