Готуються фарс і зйомки на Різдво. В окупованому Донецьку чекають на приїзд Пу

Новини Вінниці / Готуються фарс і зйомки на Різдво. В окупованому Донецьку чекають на приїзд Пу

Як тільки російський диктатор В.Путін заявив про «різдвяне перемир’я» на 6-7 січня у сепаратистських донецьких пабліках запустили інформацію, що нібито очільник Кремля збирається «у гості».

Після зруйнованої у Макіївці, що поруч з Донецьком, військової бази, де під час святкування загинули сотні російських солдат, моральний дух окупантів значно знизився. Для його підсилення потрібен якісь поштовх.

Розіграний у Москві сценарій, ймовірно, виглядає так – Путін каже, що «на Україні» росіяни перестають стріляти, аби православні пішли до церкви, а у той час у середовищі пересічних окупантів розповсюджуються чутки, що «фюрер» планує відвідати Донецьк. Якщо так, то не варто турбуватися за безпеку на інших базах.

Аби надати «новині» більшої правдоподібності, донецькі пабліки пишуть про приїзд ФСО Путіна, співробітники якої нібито готують візит.

Що може бути насправді? Десь у Донецьку побачать кортежі нібито Путіна. Маючи у запасі кілька двійників, не складно ризикнути одним з них. Можливо, у кортежі навіть двійників не буде. Також можна припустити, що візит диктатора буде таким, як нещодавній у Шойгу, де «узимку» він летів на фоні зеленої травички. Тобто всім скажуть, що їде Путін, а потім «в ефір дадуть» кадри, на яких невідомо де диктатор зустрічається з переодягненими у військову форму артистами.   

Олег Верлан

5 січня, 2023