Гостей фестивалю «МалинаФест» на Вінниччині пригостять шматочком рекордного за розмірами пирога

Новини Вінниці / Гостей фестивалю «МалинаФест» на Вінниччині пригостять шматочком рекордного за розмірами пирога

У селах Северинівка та Чернятин Северинівської ТГ Жмеринського району Вінниччини 17 липня заплановано проведення фестивалю «МалинаФест». Села межують між собою, об՚єднані великим озером на річці Рів, біля якого відбудеться захід.

У селах Северинівка та Чернятин Северинівської ТГ Жмеринського району Вінниччини 17 липня заплановано проведення фестивалю «МалинаФест». Села межують між собою, об՚єднані великим озером на річці Рів, біля якого відбудеться захід.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці фесту.

«Села Северинівської громади славляться великими врожаями фруктів та ягід. На фестивалі будуть представлені виробники сільськогосподарської та промислової продукції, чиї виробництва розташовані в громаді. Поряд з виробниками представлять свої кулінарні витвори представники різних сіл Северинівської громади. Окрім цього, на фестивалі буде презентовано найбільший пиріг з малиною для фіксації рекорду України! Всі гості фестивалю матимуть можливість пригоститись «рекордним» пирогом», - зазначають організатори.

Фестиваль не обмежиться «смачною» програмою. Зазначається, що відбудуться змагання команд сіл об՚єднаної громади, а також гостей фестивалю. Родзинкою спортивних змагань стане футбол у воді – і дорослі, і діти матимуть можливість взяти участь в цікавих, активних іграх. А поряд на воді відбуватимуться прогулянки на вітрильних катамаранах та на човнах. Для дітей готуються веселі конкурси, цікаві розваги та смачні призи.

Організатори вказують, що концертна програма розпочнеться виступами найкращих колективів Жмеринського району, продовжать концерт гості з Вінниці – фольклорний гурт «Мокоша» Вінницького фахового коледжу культури ім.М.Д.Леонтовича та ансамбль пісні і танцю «Поділля» Вінницької обласної філармонії ім.М.Д.Леонтовича. Для гостей свята також співатимуть: Віра Майборода, Оксана Кулик, гурт «Фанфари Купали», народний артист України Станіслав Городинський. Нову програму представить Олександр Онофрійчук та ансамбль «Експромт» Вінницької обласної філармонії ім. М.Д.Леонтовича.

На завершення глядачів чекатиме феєричне лазерне шоу, що дасть початок вечірній молодіжній програмі з DJ Сміт МС Влад.

Фестиваль відбудеться за підтримки голови ОДА С.Борзова на депутатки І.Борзової.