Господині з Вінниччини презентували на кулінарному фестивалі вареники з шоколадом

Новини Вінниці / Господині з Вінниччини презентували на кулінарному фестивалі вареники з шоколадом

На Вінниччині відбувся фестиваль вареників. Господині приготували вареники з картоплею, сиром, капустою, зі шкварками, вишнями, малиною, абрикосами, бананами і навіть з лавандою та ожиною, шоколадом та цукерками.

На Вінниччині відбувся фестиваль вареників. Господині приготували вареники з картоплею, сиром, капустою, зі шкварками, вишнями, малиною, абрикосами, бананами і навіть з лавандою та ожиною, шоколадом та цукерками.

Складно сказати, як начинка з шоколаду не розчинилась під час приготування, але, напевне, місцеві кулінарки знають секрети, якими ділилися під час майстер-класу.

До речі, крім великої кількості начинок, місцеві господині можуть поділитися пів сотнею різноманітних рецептів тіста для вареників. Щодо кольорової гамми - то тут були і зелені, і сині, і бордові та рожеві.

Про це повідомляє Жмеринка.City.

«Кожна господиня та господар села Стодульці напрочуд трудолюбиві і талановиті люди, які займаються господарством, вирощують хліб та вміють весело і змістовно відпочивати. Від малого до великого односельчани із задоволенням щороку беруть участь у фестивалі, презентують власну творчість, частують гостей варениками та діляться секретами приготування традиційних українських страв», - розповідають місцеві журналісти.

От і в цьому році мешканці презентували кілька десятків різноманітних видів українських смаколиків. А щоб гостям, було ще й весело, крім "кулінарної" частини приготували ще й розважальну.

Сельчани, які об’єдналися у творчі колективи «Дзвіночок», «Чарівниця», «Стодуляночка», «Кумасі» та «Материнка», співали «тематичні» вареничні пісні та щиро жартували.

Завершився фестиваль визначенням лауреатів -  перемогу в конкурсі отримали вареники з картоплею та шкварками.

Новини Вінниці / Господині з Вінниччини презентували на кулінарному фестивалі вареники з шоколадомНовини Вінниці / Господині з Вінниччини презентували на кулінарному фестивалі вареники з шоколадомНовини Вінниці / Господині з Вінниччини презентували на кулінарному фестивалі вареники з шоколадомНовини Вінниці / Господині з Вінниччини презентували на кулінарному фестивалі вареники з шоколадомНовини Вінниці / Господині з Вінниччини презентували на кулінарному фестивалі вареники з шоколадомНовини Вінниці / Господині з Вінниччини презентували на кулінарному фестивалі вареники з шоколадомНовини Вінниці / Господині з Вінниччини презентували на кулінарному фестивалі вареники з шоколадомНовини Вінниці / Господині з Вінниччини презентували на кулінарному фестивалі вареники з шоколадомНовини Вінниці / Господині з Вінниччини презентували на кулінарному фестивалі вареники з шоколадом
Марина Карабай

31 липня, 2020