Головний "військовий патріот" Вінниччини побив доньку головного російського каратиста

Новини Вінниці / Головний "військовий патріот" Вінниччини побив доньку головного російського каратиста

Після новорічної ночі до лікарів звернулась вінничанка зі скаргою, що її побив Заступник Голови правління Громадської ради з питань військово-патріотичного розвитку, колишній головний «азовець» та «нацкорпусівець» Вінниччини Олександр Яремчук.

Після новорічної ночі до лікарів звернулась вінничанка зі скаргою, що її побив Заступник Голови правління Громадської ради з питань військово-патріотичного розвитку, колишній головний «азовець» та «нацкорпусівець» Вінниччини Олександр Яремчук.

Дійсно, у потрепілої лікарі зафіксували численні забої, - повідомляє сайт VinMedia.

Першим про побиття повідомив 7 січня батько потерпілої, відомий російський спортсмен, каратист Юрій Федоришен:

 

 

Сам Федоришен є уродженцем Шаргородщини, проте живе у Росії. Також Федоришен – тренер ще одного вихідця з Шаргородщини, який також живе у Москві, Сергія Бадюка.

10 січня зі сторінки ГО Лютич розповсюдили новину, в якій більш детально розповіли про бійку: «На цей раз у ході сварки з співмешканкою, він накинувся на жертву, зламав їй кілька кісток, численні удари спричинили струс мозку, душив і без свідомості лишив у квартирі зі зламаним телефоном. Дівчина, прийшовши до тями, була вимушена повзти до сусідів за допомогою. Наразі вона знаходиться у відділені нейрохірургії однієї з Вінницьких лікарень».

 

 

Як свідчить данні Реєстру громадських об’єднань, засновником та керівником ГО Лютич (ЄДРПОУ – 39167064) є Сергій Сидорук, який також є активістом і членом вінницького осередку політпартії «Національний Корпус». Тому не дивно, що одразу за повідомленням від ГО Лютич, за 10 хвилин, схоже повідомлення з'явилось і на сторінці Нацкорпусу Вінниччини:

 

 

У обох повідомленнях тако йдеться про те, що «Яремчука часто пов’язують із Національним Корпусом та Азовським Рухом. І сам Олександр не один раз хизувався у ЗМІ своїм "героїзмом" у лавах батальону "А3ОВ". Вважаємо за потрібне внести ясність у цю тему: Яремчук дійсно значився у лавах батальону, адже проводив інструктажі для новобранців у Києві, але жодного бойового досвіду не має, бо дорогою на Схід влаштував ДТП у нетверезому стані. Також деякий час він дійсно був членом нашої політичної партії, зокрема мав відношення до Вінницького осередку Національного Корпусу, але давно був виключений із наших лав через абсолютно деструктивну поведінку».

Хоча, досі в реєстрі у списку засновників вінницького осередку партії значиться Олександр Яремчук.

 

Так на сторінці ГО Лютич зазначено, що «Олександр, на сьогоднішній день, займає посади заступника з патріотичного виховання при Вінницькій обласній раді, а також інструктора в товаристві сприяння обороні, головою якого являється Кацай Анатолій Олександрович. Дані організації, невідомо за які заслуги, покривають дії цієї персони». Проте, як вдалося вияснити, у ТСОУ Яремчук на момент бійки вже не працював.

 

Власне, подібний випадок із Олександром Яремчуком не вперше. Кілька років назад він побив двох дівчат на одній із вінницьких автозаправок. Під час президентських виборів Яремчук як голова ДВК не з’явився вчасно на дільницю.

 

admin

14 січня, 2020