Головного «наркоборця» Вінниччини призначили керувати відділенням на Замості

Новини Вінниці / Головного «наркоборця» Вінниччини призначили керувати відділенням на Замості

З наркоборотьби на Замостя перевели вінницького правоохоронця Віталія Стахова. Начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко представив його 16 червня як нового очільника Київського відділення поліції Вінниці.

З наркоборотьби на Замостя перевели вінницького правоохоронця Віталія Стахова. Начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко представив його 16 червня, як нового очільника Київського відділення поліції Вінниці.

Як зазначають у відділі комунікацій обласного главку, на підполковника Стахова покладено тимчасове виконання обов’язків начальника Київського відділення. Раніше він очолював управління протидії наркозлочинності обласного главку. На представленні колективу нового керманича І.Іщенко висловив надію, що новий очільник підрозділу дозволить покращити професійну діяльність.

Начальник ГУНП наголосив особовому складу на пріоритетних аспектах діяльності поліції – оперативному реагуванні на усі повідомлення громадян, попередженні та розкритті тяжких злочинів, протидії наркозлочинності, виявлення фактів незаконного обігу зброї, розкриття крадіжок на території обслуговування. Він поставив завдання новому керівнику приділити увагу цим питанням та належним чином організувати роботу.

Макс Мельник

17 червня, 2020