Головні тренди ХХІ дитячого фестивалю «Арт-Олімп» у Вінниці - карантин, самоізоляція та соціальна дистанція

Новини Вінниці / Головні тренди ХХІ дитячого фестивалю «Арт-Олімп» у Вінниці - карантин, самоізоляція та соціальна дистанція

У Вінниці 21-й рік поспіль проводиться дитячий фестиваль «Арт-Олімп». Серед організаторів фестивалю Вінницький обласний художній музей. Саме в художньому музеї проводились виставки картин переможців цього дитячого конкурсу.

У Вінниці 21-й рік поспіль проводиться дитячий фестиваль «Арт-Олімп». Серед організаторів фестивалю Вінницький обласний художній музей. Саме в художньому музеї проводились виставки картин переможців цього дитячого конкурсу.

В нинішньому році організатори вперше розміщують дитячі роботи онлайн і просять долучитися до голосування.

«Cкоро перше вересня, а отже – виставка творів учасників ХХІ традиційного обласного дитячого фестивалю візуального мистецтва «Арт-Олімп», який проводиться у Вінницькому обласному художньому музеї.
Цього року – вперше! – світлини конкурсних робіт розміщуємо на музейній сторінці у мережі Facebook. За результатами голосування серед них буде обрано твір переможця у номінації «Приз глядацьких симпатій». Не шкодуємо своїх лайків! Насолоджуємося творчістю маленьких художників!», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що на сторінці музею «виставлено» 55 світлин робіт юних художників з Вінниці, Тульчина, Теплика, Шаргороду, Крижополя, Жмеринки.

Роботи різні, доволі багато малюнків, які розповідають про сьогодення – карантин, самоізоляцію, пандемію. Але діти є діти, в їхніх творах багато гумору, ось, наприклад, на картині 9-річної вінничанки навіть метелики дотримуються соціальної дистанції у 2 метри.

Новини Вінниці / Головні тренди ХХІ дитячого фестивалю «Арт-Олімп» у Вінниці - карантин, самоізоляція та соціальна дистанціяНовини Вінниці / Головні тренди ХХІ дитячого фестивалю «Арт-Олімп» у Вінниці - карантин, самоізоляція та соціальна дистанціяНовини Вінниці / Головні тренди ХХІ дитячого фестивалю «Арт-Олімп» у Вінниці - карантин, самоізоляція та соціальна дистанціяНовини Вінниці / Головні тренди ХХІ дитячого фестивалю «Арт-Олімп» у Вінниці - карантин, самоізоляція та соціальна дистанціяНовини Вінниці / Головні тренди ХХІ дитячого фестивалю «Арт-Олімп» у Вінниці - карантин, самоізоляція та соціальна дистанціяНовини Вінниці / Головні тренди ХХІ дитячого фестивалю «Арт-Олімп» у Вінниці - карантин, самоізоляція та соціальна дистанціяНовини Вінниці / Головні тренди ХХІ дитячого фестивалю «Арт-Олімп» у Вінниці - карантин, самоізоляція та соціальна дистанціяНовини Вінниці / Головні тренди ХХІ дитячого фестивалю «Арт-Олімп» у Вінниці - карантин, самоізоляція та соціальна дистанціяНовини Вінниці / Головні тренди ХХІ дитячого фестивалю «Арт-Олімп» у Вінниці - карантин, самоізоляція та соціальна дистанція