Голова Вінницької ОДА Борзов у Людавці пообіцяв закрити охорону міського об’єкту в машині разом з директором «Ековіну» (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Голова Вінницької ОДА Борзов у Людавці пообіцяв закрити охорону міського об’єкту в машині разом з директором «Ековіну» (ВІДЕО)

Очільник Вінниччини Сергій Борзов 8 липня відвідав майданчик у Людавському лісі, де у майбутньому планується збудувати сміттєпереробний завод, а поки людей бентежить те, що плани зупиняться на побудові лише полігону. Безпосередньо «похід» до «суперечливого» місця знімали. Відео спочатку «залили» на офіційну сторінку голови ОДА, але за 20 хвилин його видалили. А дарма…

Очільник Вінниччини Сергій Борзов сьогодні, 8 липня, відвідав майданчик у Людавському лісі, де у майбутньому планується збудувати сміттєпереробний завод, а поки людей бентежить те, що плани зупиняться на побудові лише полігону. Безпосередньо «похід» до «суперечливого» місця знімали. Відео спочатку «залили» на офіційну сторінку голови ОДА у Facebook, але вже за декілька хвилин його видалили. А дарма…

Разом з головою Жмеринської РДА С.Ніколайчуком та місцевим активом Сергій Борзов приїхав до огорожі та запитав у охорони, хто вони, на яких умовах охороняють ділянку, яка, за словами вартових, знаходиться в управлінні КП «Ековін», а потім запропонував впустити на об’єкт усіх, перелічивши кількість відвідувачів. Губернатора та кілька десятків людей пустили, але, ймовірно, представники охоронної фірми не хотіли запускати на територію абсолютно усіх, тому виникла суперечка…

«Я вас щас закрию в цій машині, зараз в тому полігоні будете посередині. Вмєстє з директором «Ековіна». Ше раз перекриєте дорогу людям, я вас позасовую у цю машину. Я вам серйозно сказав», - звернувся до охорони С.Борзов, коли вже йшов по території колишньої ракетної бази.

Пройшовши понад 50 метрів, губернатор засмутився, що його не зустрічають представники міської ради, адже він попереджав їх про візит «три дні тому». Після з’ясування, хто саме йде поруч, заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міськради Юрій Семенюк представився очільнику «колони» та пояснив, що у мерії тільки сьогодні отримав запрошення. Лише він зміг прибути.

«Можете їхати назад», - відповів чиновнику Сергій Борзов, відмовившись від спілкування, адже розраховував на зустріч з більш впливовими посадовцями.

Також голова ОДА обурювався тим, що охорона могла спустити на них собак… На жаль, що саме побачила делегація поблизу Людавки, наразі не відомо. Більш того, за декілька хвилин після публікації відео прибрали з офіційної сторінки очільника області.

Проте NaПарижі пропонує його подивитися.

P.S. Після виходу публікації відео з візитом С.Борзова повернули на офіційну сторінку.

Олег Верлан

8 липня, 2020