Голова Вінницької ОДА Борзов постійно контролюватиме захворюваність медиків на COVID-19

Новини Вінниці / Голова Вінницької ОДА Борзов постійно контролюватиме захворюваність медиків на COVID-19

Оскільки ситуація із захворюваності медиків набула розголосу фактично на початку епідемії коронавірусу, і періодично виникають спалахи у різних закладах, голова Вінницької ОДА вирішив не приховувати цю інформацію, а через сайт держадміністрації постійно повідомляти про кількість хворих в регіоні медиків.

Оскільки ситуація із захворюваності медиків набула розголосу фактично на початку епідемії коронавірусу, і періодично виникають спалахи у різних закладах охорони здоров‘я, голова Вінницької ОДА вирішив не приховувати інформацію про такі випадки, а через сайт держадміністрації постійно повідомляти про кількість хворих в регіоні медиків.

Так, за його словами, наразі хворіє на коронавірус 66 вінницьких медиків. З початку реєстрації випадків, діагноз виставлений у 351 працівника сфери охорони здоровя, а це 18,5% від загальної кількості випадків.

«Цифри, які вражають щодня… Відсьогодні на сайті ОДА у статистиці захворюваності окремо буде про медиків. У мене самого багато питань до галузі охорони здоров’я. Не менше їх у самих лікарів. І вони праві, коли кажуть: «Ми - не безсмерті». Намагаюсь щось змінити. Проблема не лише в пандемії», - підкреслив губернатор.