Гольова феєрія для «Ниви». У товариському матчі вінничани поступились «Чорноморцю»

Новини Вінниці / Гольова феєрія для «Ниви». У товариському матчі вінничани поступились «Чорноморцю»

У зимовому міжсезонні вінницька «Нива» вперше зустрілась з клубом, який представляє УПЛ. В Одесі подоляни помірялись силами з місцевим «Чорноморцем». Господарі перемогли з рахунком 4:2.

«Моряки» мали перевагу протягом всієї гри. Різниця у класі була очевидною. На 4 хвилині точним ударом Юсова метрів із десяти відкрив рахунок – 1:0. Через 10 хвилин форвард мав шанс оформити дубль, але удар приблизно з тієї ж точки вийшов неточним.

До перерви одесити «тиснули», а вінничани мали лише декілька нагод ударити по воротам під час контратак.

Справжній гольовий дощ очікував гравців після перерви. У другому таймі спочатку Алефіренко з лінії штрафного майданчика влучно пробив у дальній нижній кут – 2:0, потім двічі відзначився Войтіховський. На 64 хвилині після кутового у виконанні Білого Максим завдав невідпорного удару головою метрів з п’яти – 3:0. А на 72-й м’яч, що метався між футболістами обох команд у воротарському майданчику, був холоднокровно відправлений у сітку Войтіховським – 4:0.

Далі кілька хвилин дозволили «Ниві» уникнути розгрому. Два голи за дві хвилини…  Швець, скориставшись прострілом від лицьової лінії, вразив ціль зблизька. А Кольцову вдався феноменальний за точністю удар у «дев’ятку» з лінії штрафного майданчика – 4:2.

Макс Мельник

20 лютого, 2023