Hola, Мадриде? Віктор Циганков прояснив деталі щодо майбутнього з іспанським «Атлетико»

Новини Вінниці / Hola, Мадриде? Віктор Циганков прояснив деталі щодо майбутнього з іспанським «Атлетико»

У мадридському «Атлетико» не лише цікавились 24-річним лідером київського «Динамо» Віктором Циганковим. Іспанський гранд виходив на керівництво клубу з пропозицією щодо вихованця вінницького футболу.

Це не зовсім чутки. Про це розповів журналістам колишній наставник київського «Динамо» Олександр Хацкевич.

«У мене немає інформації про інтерес німецького «Шальке». Знаю, що італійський клуб віддавав за нього гроші і досить серйозні. Знаю, що зараз у нього був варіант з мадридським «Атлетіко». Чому він не відбувся? Може, спричинив футбол, у який грає команда, може не збіглися цифри. Ніхто не знає, як було насправді. Але я говорю про те, що чув», - сказав Хацкевич про Циганкова.

Втім, сам вінгер столичного клубу спростував інформацію про те, що найближчим часом залишить Київ.

«Чи буде «Атлетіко» в перспективі? На нинішній день я - гравець «Динамо» і я дуже задоволений», - лаконічно відповів капітан киян в інтерв'ю Telegram-каналу «Бомбардир».

Фактично він підтвердив слова білоруського фахівця відносно того, що на сьогоднішній день перехід не погоджений.

Зазначимо, що Циганков виступає за головну команду «Динамо» з 2014 року. За цей час півзахисник зіграв 214 матчів у всіх турнірах. На рахунку вінгера 84 забиті м'ячі та 60 гольових передач. Трансферна вартість на 27 травня 2021 року становить 25 млн євро.  І Він є найдорожчим гравцем української Прем'єр-ліги, а також одним з найкращих бомбардирів національного чемпіонату.

Макс Мельник

24 листопада, 2021