Гість побив та пограбував хазяїна: вінницька поліція протягом кількох годин розшукала рецидивіста

Новини Вінниці / Гість побив та пограбував хазяїна: вінницька поліція протягом кількох годин розшукала рецидивіста

Медики Вінницької лікарні швидкої допомоги повідомили поліції про пацієнта з ушкодженнями, які безсумнівно мають кримінальний характер. Завдяки цьому вінницьким правоохоронцям вдалось доволі швидко відшукати кривдника. Як виявилось, зловмисник прийшов у гості, побив палицею та пограбував господаря, але викрадений телефон «скинути» не встиг.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, події в оселі 53-річного жителя обласного центру 1 грудня розгортались доволі швидко. До чоловіка додому прийшов знайомий. Між ними виник словесний конфлікт.

В ході суперечки гість взяв палицю, яка була у кімнаті, та наніс нею кілька ударів господарю. Виходячи з будинку, зловмисник забрав мобільний телефон господаря.

Побитий вінничанин звернувся до медиків за допомогою, а ті повідомили про сліди побиття поліції. Слідчим пацієнту довелось розповісти деталі та вказати на кривдника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 36–річний місцевий житель. Затримали підозрюваного через кілька годин на одній з вулиць обласного центру. Викрадений телефон в нього вилучили.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.4 ст.186 КК України (грабіж), що передбачає до 10 років позбавлення волі.

Макс Мельник

2 грудня, 2022