Гідромасаж та міні-сауни хочуть встановити у Вінниці в пансіонаті для осіб з інвалідністю та людей похилого віку

Новини Вінниці / Гідромасаж та міні-сауни хочуть встановити у Вінниці в пансіонаті для осіб з інвалідністю та людей похилого віку

Ванни для гідромасажу та кедрові бочки – своєрідні міні-сауни встановлять у Вінниці для підопічних обласного пансіонату для осіб з інвалідністю та людей похилого віку.

Ванни для гідромасажу та кедрові бочки – своєрідні міні-сауни встановлять у Вінниці для підопічних обласного пансіонату для осіб з інвалідністю та людей похилого віку. Про це під час зустрічі із заступником голови Вінницької облради Михайлом Кременюком розповів директор комунальної установи Сергій Якубовський.  

За його словами, на реалізацію цього проекту передбачається 1,3 млн грн.

Сергій Якубовський переконує, що після об’єднання Вороновицького психоневрологічного інтернату та комунальної установи «Вінницький будинок-інтернат геріатричного профілю», у закладі відбулася низка позитивних змін.

«З першого числа наступного місяця буде проводитися тендер для здійснення ремонтних робіт в блоці №2 на п’ятому поверсі. Завдяки об’єднанню двох установ ми маємо свої кошти. На проведення ремонту ми виділяємо 3,4 млн грн. Завершити його плануємо до кінця цього року. Буде замінено меблі та здійснено капітальний ремонт усіх палат та коридору. У філії, що у Вороновиці плануємо також оголосити тендер і зробити заміну тепломережі, адже вся система в будівлі вже застаріла. Цю заміну необхідно провести, адже під час опалювального сезону там часто були аварійні прориви труб, що забирало чимало коштів. Для заміни теплотраси передбачили 1,5 млн грн. Окрім цього, буде придбано автобус для мешканців та працівників пансіонату. Кошти на придбання транспорту були виділені обласною радою в сумі  2 млн 250 тис грн», - цитує Сергія Якубовського прес-служба обласної ради.

Новини Вінниці / Гідромасаж та міні-сауни хочуть встановити у Вінниці в пансіонаті для осіб з інвалідністю та людей похилого вікуНовини Вінниці / Гідромасаж та міні-сауни хочуть встановити у Вінниці в пансіонаті для осіб з інвалідністю та людей похилого вікуНовини Вінниці / Гідромасаж та міні-сауни хочуть встановити у Вінниці в пансіонаті для осіб з інвалідністю та людей похилого віку