Газ як «церковний» аргумент: у Пеньківці на Вінниччині прихильники МП вирішили холодом «вижити» громаду ПЦУ із трапезної (ФОТО)

Новини Вінниці / Газ як «церковний» аргумент: у Пеньківці на Вінниччині прихильники МП вирішили холодом «вижити» громаду ПЦУ із трапезної (ФОТО)

У «кращих московських традиціях» вирішили боротися із віруючими ПЦУ прибічники московського патріархату у селі Пеньківка Літинського району на Вінниччині. Там не знайшли нічого кращого, як перекрити газ до трапезної, де проводить богослужіння громада ПЦУ.

У «кращих московських традиціях» вирішили боротися із віруючими ПЦУ прибічники УПЦ Московського патріархату у селі Пеньківка Літинського району на Вінниччині. Там не знайшли нічого кращого, як перекрити газ до трапезної, де проводить богослужіння громада ПЦУ.

Тож чергову службу вірянам довелось проводити у холодному приміщенні. Але, це людей не злякало.

«Не обійшлося і без "братніх" "сюрпризів" зі сторони односельчан, прихильників МП. Зранку наша громада виявила, що перекритий газ до котла у трапезній. Залишки громади МП у такий спосіб надіються, що ми не будемо служити у холодному приміщенні... Та ми служимо і славимо Бога!», - пише у Facebook настоятель громади отець Анатолій Блащук.

Нагадаємо, у Пеньківці, як і в багатьох інших селах Вінниччини, релігійна громада ПЦУ вимушена ще з січня молитися поза храмом, який залишається у руках прибічників "російської" церкви.

Фото зі сторінки Анатолія Блащука

Новини Вінниці / Газ як «церковний» аргумент: у Пеньківці на Вінниччині прихильники МП вирішили холодом «вижити» громаду ПЦУ із трапезної (ФОТО)Новини Вінниці / Газ як «церковний» аргумент: у Пеньківці на Вінниччині прихильники МП вирішили холодом «вижити» громаду ПЦУ із трапезної (ФОТО)Новини Вінниці / Газ як «церковний» аргумент: у Пеньківці на Вінниччині прихильники МП вирішили холодом «вижити» громаду ПЦУ із трапезної (ФОТО)Новини Вінниці / Газ як «церковний» аргумент: у Пеньківці на Вінниччині прихильники МП вирішили холодом «вижити» громаду ПЦУ із трапезної (ФОТО)Новини Вінниці / Газ як «церковний» аргумент: у Пеньківці на Вінниччині прихильники МП вирішили холодом «вижити» громаду ПЦУ із трапезної (ФОТО)Новини Вінниці / Газ як «церковний» аргумент: у Пеньківці на Вінниччині прихильники МП вирішили холодом «вижити» громаду ПЦУ із трапезної (ФОТО)Новини Вінниці / Газ як «церковний» аргумент: у Пеньківці на Вінниччині прихильники МП вирішили холодом «вижити» громаду ПЦУ із трапезної (ФОТО)Новини Вінниці / Газ як «церковний» аргумент: у Пеньківці на Вінниччині прихильники МП вирішили холодом «вижити» громаду ПЦУ із трапезної (ФОТО)Новини Вінниці / Газ як «церковний» аргумент: у Пеньківці на Вінниччині прихильники МП вирішили холодом «вижити» громаду ПЦУ із трапезної (ФОТО)