GOLUBENKO 1 липня з великим сольним концертом: «Рідна Вінниця, чекаю всіх!»

Новини Вінниці / GOLUBENKO 1 липня з великим сольним концертом: «Рідна Вінниця, чекаю всіх!»

Вінниця, зустрічаємо 1 липня о 19.00 у Royal Pub з першим великим сольним концертом нашого талановитого земляка-вінничанина, хітмейкера і нове яскраве ім'я українського шоу-бізнесу — GOLUBENKO!

Щирий романтик, який своїми піснями закохує наче вперше! Його творчість запам'ятовується з перших нот, а харизма показує, що він не боїться експериментувати.

«Холодна весна», «Дотики», «Мила», «Просто», «Якби ти була піснею», «Не шукай», «Сентиментальність» — всі його пісні набирають неймовірну кількість переглядів. Кожна з них передає всю сутність людських почуттів, а на концертах GOLUBENKO їх усі співають в унісон!

Репер, саундпродюсер та звукоінженер з Вінниці Давид Голубенко свою першу потужну популярність отримав у травні 2022 року завдяки треку «Знову» .

Після чого такі його треки як «Сентиментальність», «Ти знаєш», «Вилікуй», «Маріонетка», «Невагомість» підкорили соцмережі і серця багатьох меломанів зі всієї України. 

Пісні, написані мовою душі, де кожен рядок чітко передає всю сутність людських почуттів. Саме так можна охарактеризувати творчість GOLUBENKO.

Його пісні про важливе, про те, що близьке кожному. Вони про почуття і тому дійсно не мають вікових рамок. 

Нещодавно GOLUBENKO презентував нову пісню «Тепер пробач», кліп на який зняв у рідній Вінниці, адже зі своєю командою планує зробити наше місто столицею кліпмейкерства і найближчим часом зняти тут ще не одне нове музичне відео.

Свіжа прем’єра «Тепер пробач» — про невзаємність почуттів і, як каже сам GOLUBENKO, на створення треку його надихнули реальні історії з життя.

Нову пісню, а також всі хіти GOLUBENKO шанувальники всією залою із захватом співають на концертах туру містами України, який стартував надпотужно і яскраво!

Емоції на концертах у всіх найсильніші, адже драйв, яким запалює співак, миттю передається кожному!

— Творчість GOLUBENKO продовжує набирати шалені перегляди у мережі TікTок, а на кожну його пісню вже знято тисячі найрізноманітніших відео. Не пропустіть перший сольний концерт нової зірки українського шоу-бізнесу, яким Вінниця буде неабияк  пишатися! — запрошують на концерт організатори.

Приходьте за своєю порцією драйву і яскравих емоцій на концерт GOLUBENKO 1 липня о 19.00 у Royal Pub.

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

admin

22 червня, 2023