Флешмоб із добрих справ на благо української природи оголосили вінницькі активісти

Новини Вінниці / Флешмоб із добрих справ на благо української природи оголосили вінницькі активісти

Осінній флешмоб із турботи про рідну природу оголосила Вінницька обласна громадська організація «Мисливці, риболови та біозахисники».

«Активісти запрошують усіх бажаючих взяти участь у наступних добрих справах. Це прибирання лісу, зелених зон, берегів водойм загального користування, зариблення річок, озер (не власних ставків), посадка дерев (не власних садків), виготовлення годівниць, солонців, шпаківень тощо», - розповідає голова ВО ГО «МРБ» Володимир Безуглий. - Також є тематика як випуск звірів, птахів у природу, створення та облаштування місць відпочинку на природі для загального користування, розповсюдження інформаційних листівок про правила поведінки на природі, підгодівля диких тварин, боротьба із браконьєрством. Дуже вітається й військова тематика, звісно, в межах дозволеного. Можлива й інша справа, що не є у вищевказаному переліку, але теж підійде до умов нашого флешмобу. Обов'язково потрібно буде зафільмувати або відзняти добру справу на фото чи відео та написом «Осінь-2023». Флешмоб триватиме до 14 грудня».

Запрошуємо взяти участь усіх Cправжніх Любителів Природи, їхніх рідних й близьких, зокрема демобілізованих Захисників України, або тих, які перебувають у відпустці тощо. Чекаємо на Ваші фото та відеозвіти. Також матеріали можна розміщувати на нашій сторінці у Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/273028374081654

На усіх учасників доброї справи чекають призи та цінні подарунки. Давайте подбаємо про рідну природу та світ навколо нас всупереч війні!

admin

24 листопада, 2023