Фірмові маски від Reebok – чи зможуть їх купити вінничани

Новини Вінниці / Фірмові маски від Reebok – чи зможуть їх купити вінничани

Для вінничан, які є прихильниками спортивного бренду Reebok є гарні новини. Кампанія створила нові стильні маски. які не тільки захищають від небезпечних часточок в атмосфері, але і повідомляють власників про рівень кисню та інших життєво важливих показників.

Для вінничан, які є прихильниками спортивного бренду Reebok, є гарні новини. Компанія створила нові стильні маски, які не тільки захищають від небезпечних часточок в атмосфері, але й повідомляють власників про рівень кисню та інших життєво важливих показників.

Про це пише FastCompany.

Нові розробки більш орієнтовані на азійський ринок.

«У багатьох частинах світу, особливо в Азії, люди часто носять маски для занять спортом на вулиці. Коронавірус тільки збільшує цю потребу», -  говорить глава лабораторії інновацій в Європі Дон Альберт.

Зазначимо, що і у Європі, в тому числі і в Україні, напевне, знайдеться чимало бажаючих придбати такі маски.

Правда, в Україні, вони скоріше за все будуть належати до преміум сегменту, адже коштуватимуть не дешево.

До речі, якщо змоделювати ситуацію, що китайські підробки підуть з ринку, а попит на таку«бренди» буде стійким, то нелегальне виробництво повернеться в Україну.

Зокрема, в Одесу на «малую Арнаутскую», де за часів застою і джинси шили, і парасольки майстрували, і парфуми розливали.

То ж чи зможуть купити вінничани справжню маску, залишається під питанням.

Марина Карабай

25 травня, 2020