Фінішна пряма: у Вінниці завершують реконструкція спорткомплексу СКА

Новини Вінниці / Фінішна пряма: у Вінниці завершують реконструкція спорткомплексу СКА

У басейн спорткомплексу СКА, розташованого на вулиці Янгеля у Вінниці, вперше за час реконструкції залили воду – задля випробування. Роботи ведуться згідно з графіком і незабаром об’єкт прийматиме перших відвідувачів.

У басейн спорткомплексу СКА, розташованого на вулиці Янгеля у Вінниці, вперше за час реконструкції залили воду – задля випробування. Роботи ведуться згідно з графіком і незабаром об’єкт прийматиме перших відвідувачів.

«Набрали майже 900 кубометрів води. Спостерігали впродовж двох тижнів: протікань немає», - зазначив у Facebook міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

Він нагадав, що у ході реконструкції чашу посилили карбоновим волокном за спеціальною технологією. Адже під час обстеження виявили тріщини, і будівельникам довелось практично «реанімувати» конструкцію.

«Коли у 2014 році Міністерство оборони передало тодішній СКА місту, комплекс вже був у критичному стані. Потрібно було спершу підсилити та укріпити будівлю, а далі приводити до сучасних стандартів. Тому ми розуміли, що реконструкція, яку розпочали у 2018-му, буде досить складною», - зауважив мер.

За його словами, після перевірки гідроізоляції будівельники приступили до оздоблення чаші басейну. Майже всю поверхню вже виклали новою плиткою.

«Тут буде 6 доріжок для плавання та вишки для стрибків у воду. Інші приміщення також вже готують під встановлення обладнання. Це – велика спортзала на 700 кв м, зала для «сухого плавання», роздягальні та душові. Внутрішні та фасадні роботи не припиняються. На об’єкті працюють близько 40 чоловік. Впорядкують і територію біля спортивного комплексу», - пояснив очільник міста.

Він підкреслив, що сподівається на те, що відкриття цього сучасного комплексу стане поштовхом до занять спортом для багатьох вінничан.

Новини Вінниці / Фінішна пряма: у Вінниці завершують реконструкція спорткомплексу СКА Новини Вінниці / Фінішна пряма: у Вінниці завершують реконструкція спорткомплексу СКА Новини Вінниці / Фінішна пряма: у Вінниці завершують реконструкція спорткомплексу СКА Новини Вінниці / Фінішна пряма: у Вінниці завершують реконструкція спорткомплексу СКА
Олеся Рудницька

6 серпня, 2021