Фіналістки конкурсу краси на благодійному аукціону зібрали 40 тисяч гривень на лікування дівчинки з ДЦП

Новини Вінниці / Фіналістки конкурсу краси на благодійному аукціону зібрали 40 тисяч гривень на лікування дівчинки з ДЦП

У Вінниці  відбувся вже традиційний  благодійний аукціон від фіналісток «Міс Вінниця-2020». Гроші збирали, аби допомогти хворій на ДЦП Вікторії Давискибі. Вінничанці  зібрали 40 тисяч гривень на лікування та реабілітацію.

У Вінниці відбувся вже традиційний благодійний аукціон від фіналісток «Міс Вінниця-2020». Гроші збирали, аби допомогти хворій на ДЦП Вікторії Давискибі. Вінничанці зібрали 40 тисяч гривень на лікування та реабілітацію.

Про це йдеться на своїй сторінці у FB повідомляє міський палац мистецтв «Зоря».

Лоти на аукціон запропонували 16 фіналісток «Міс Вінниця 2020». Красуні підготували для благодійного аукціону цікаві роботи, створені власними руками – вишивки, картини, сувеніри. Стартова ціна кожного лоту розпочиналась з 300-та гривень.

Найбільшу суму коштів на благодійному аукціоні отримали за лот учасниці під номером 12 Катерини Глімбовської.

«Ікону Святого Миколая Чудотворця я вишила за десять днів, з побажаннями, щоб Вікторія Давискиба одужала», - зазначила авторка роботи.

Вишитий бісером образ придбав вінницький підприємець Карл Гігінеїшвілі. Чоловік передав ікону дівчинці, на лікування якої збирали гроші.

Під час аукціону також була розіграна лотерея, призи для якої передали вінницькі підприємці та громадські активісти.

«Дякуємо за підтримку, активну участь нашим учасникам Олександру, Карлу Гігінєішвілі, Тетяні Кияшко, Людмилі Станіславенко та іншим. Серед учасників аукціону розігрувалась заохочувальна лотерея, лоти для якої надали партнери конкурсу, за що їм велика подяка», - йдеться в інформації.

Марина Карабай

20 лютого, 2020