Фіналістка «Міс Вінниця-2020» заявила, що не була готова до конкурсу, але сестра змусила

Новини Вінниці / Фіналістка «Міс Вінниця-2020» заявила, що не була готова до конкурсу, але сестра змусила

Фіналістка «Міс Вінниця-2020» ще не виграла конкурс, а вже стала улюбленицею місцевої преси. Місцеві журналісти дізнаються подробиці біографії юної красуні з Вінниччини.

Фіналістка «Міс Вінниця-2020» ще не виграла конкурс, а вже стала улюбленицею журналістів з Калинівки. Землячку намагаються підтримали місцеві ЗМІ, тому "розкручують" подробиці біографії юної красуні з Вінниччини - роблять її медійною персоною.

Дівчина розповідала медійникам, що вирішальну роль у подачі заявки на конкурс, зіграла сестра.

«Я вже кілька років спостерігаю за перебігом цього конкурсу, за його учасницями. В минулому році навіть хотіла подати заявку, але вирішила, що до конкурсу треба підготуватися. Дала собі рік на підготовку, але в цьому році зрозуміла, що ще більше не готова до нього. Якби не сестра, я б не наважилася. Вона наполягла, щоб подати на конкурс резюме», - розповідає Аміна Трандіна. 

Про своє рішення дівчина розповіла лише найближчим - членам родини, подрузі та своєму хлопцеві. До дефіле дівчина готувалась, правда, в останні хвилини все пішло не по плану.

«До конкурсу готувалася перед дзеркалом. Уявляла, як я маю вийти, посміхатися, а коли вийшла на сцену перед журі, про все забула. Коли я стала фіналісткою конкурсу, мені почали телефонувати, вітати, бажати перемоги. Було дуже приємно, бо про себе нагадали навіть ті люди, з якими я вже не спілкувалася тривалий час», - згадує дівчина.

Зазначимо, що в лютому Аміні Трандіній виповниться дев’ятнадцять років. Вона закінчила Вінницький медичний коледж та здобула професію фармацевта, вступила на заочне відділення до Харківського фармацевтичного університету, працює в аптеці у рідному селі.

Марина Карабай

31 січня, 2020