Фіаско вистави: окупанти не змогли організувати свій мітинг у Новій Каховці

Новини Вінниці / Фіаско вистави: окупанти не змогли організувати свій мітинг у Новій Каховці

Всі намагання рашистів створити навіть ілюзію підтримки окупаційного режиму на Херсонщині зазнають краху. З одного боку у регіоні тривають проукраїнські мітинги, а з іншого – у Новій Каховці провалилась проросійська «акція» з «ряженими». Отже, ідея по «створенню» за сценарієм 2014 року фейкової «ХНР» не вдається попри залучення друкарень до випуску агіток.

Як у Facebook повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань, у Новій Каховці на проросійську акцію завезли кілька десятків «ряджених» чоловіків. Окупанти намагались показати картинку підтримки «русского мира».

 «Росіяни в Новій Каховці пробують зробити картинку, але знову провал. Кілька десятків ряджених чоловіків з триколорними ганчірками? А чого окупанти стоять так далеко один від одного? Навіть не знають як це робиться, бо на підсвідомості бояться збиратись на мітинги? Чи залишають місце, щоб потім у фотошопі людей доліпити, монтаж — як люблять у бункерного?», - написав Хлань.

Нібито «акторів» доставили з Криму…

Для порівняння він дав фото з українського мітингу, що відбувався в захопленій Новій Каховці, зазначивши, що це все, що треба знати про вірогідність «хнр» на Херсонщині.

Також відомо, що у місті Нова Каховка ворог використовує потужності місцевих типографій для підготовки агітаційних матеріалів (брошур, буклетів, плакатів, бланків) для проведення так званого «референдуму щодо створення херсонської народної республіки».

На Херсонщині жителі проводили мирні акції протесту проти російського агресора. Російські військові застосовували силу та зброю проти людей. Загарбники викрадають мирних жителів області, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти.

До речі, вчора «картинку» робили у Херсоні. Однак, без зібрання. Відео записував один колаборант. В окупованих районах області рашисти чи не щодня викрадають місцевих голів, депутатів, активістів.

Олег Верлан

10 квітня, 2022