Фактори, які слід враховувати при носінні каблучок

Новини Вінниці / Фактори, які слід враховувати при носінні каблучок

Прості каблучки з золота, такі як персні, можуть чудово доповнити інші аксесуари, оскільки їх можна використовувати як для повсякденного, так і для офіційного одягу.

Прості каблучки з золота, такі як персні, можуть чудово доповнити інші аксесуари, оскільки їх можна використовувати як для повсякденного, так і для офіційного одягу. Ці каблучки можуть бути як декорованими, так і простими металевими, і їх можна носити з іншими каблучками на одній руці. 

Деякі пальці мають особливе значення - від вашої професії до сімейного стану - тому те, на якому пальці ви носите каблучку, може багато про вас розповісти. Найкраще дізнатися, з чим асоціюється кожен палець, перш ніж вирішити, де і як ви будете носити прикрасу. 

Власний індивідуальний стиль

Існує безліч стилів каблучок, однак, найдоцільніше носити каблучки, які відображають ваш стиль. Якщо вас приваблює мінімалістичний стиль, обирайте маленькі, ніжні каблучки, які підкреслюють чіткі лінії, але якщо ви віддаєте перевагу чомусь більш драматичному, ви можете обрати цікавіші та більші за розміром каблучки. У будь-якому випадку, пам'ятайте, що немає правильного чи неправильного способу носити прикраси. 

Розмір каблучки

Ось кілька способів визначити розмір каблучки для ваших пальців. 

За допомогою каблучки-розмірювача 

Каблучка-розмірювач - це пластиковий лист, на якому вказані різні розміри каблучок. Ви можете просунути палець всередину, щоб знайти потрібний розмір. Вони також доступні в ювелірних магазинах, оскільки вони часто використовують їх для визначення розміру каблучок. Майте на увазі, що каблучка повинна сидіти зручно - достатньо вільно, щоб дозволити їй зісковзувати з кісточок, але достатньо щільно, щоб залишатися на пальці.   

Використання самообмірів

Обов'язково вимірюйте свої пальці в кінці дня або коли вони теплі. Наші пальці непомітно змінюються в розмірі протягом дня, і ці зміни також залежать від активності, якою ви займалися, погоди і того, чи з'їли ви багато солі. Пальці зазвичай менші рано вранці, коли холодно, тому намагайтеся вимірювати пальці кілька разів протягом дня, щоб переконатися, що ви отримали найточніший розмір пальців. Не варто використовувати для вимірювання розміру пальців сантиметрову стрічку або мотузку, оскільки це може бути неточно.   

Знайдіть свій розмір 

Нижче наведені різні розміри для ширини вашого пальця:

  • Розмір 5 - 15,7 мм
  • Розмір 6 - 16,5 мм
  • Розмір 7 - 17,3 мм
  • Розмір 8 - 18,2 мм
  • Розмір 9 - 18,9 мм
  • Розмір 10 - 19,8 мм
  • Розмір 11 - 20,6 мм
  • Розмір 12 - 21,3 мм
  • Розмір 13 - 22,2 мм

Якщо після примірки каблучки ви відчуваєте себе комфортніше в проміжку між двома розмірами, завжди обирайте більший розмір. При цьому багато каблучок бувають половинних розмірів (наприклад, 9 ½), і зазвичай ви можете змінити розмір каблучки. Половинні розміри є і в інтернет магазині https://diadema.ua/. Подумайте про зміну розміру каблучки, якщо ваша каблучка не сидить на руці належним чином, краще змінити її розмір. Якщо ви помітили, що ваша каблучка з часом стала тіснішою, зверніться до професійного ювеліра. Ви також можете повернутися до магазину, де придбали каблучку, і вам безкоштовно змінять її розмір. На жаль, каблучки з вольфраму та фіаніту здебільшого неможливо змінити розмір. Вольфрам, як правило, дуже важко змінити розмір, і хоча ви можете змінити розмір каблучки з мілгрейну, зміни будуть помітними.

admin

25 червня, 2023