Фактор Газманова. Через ЗСУ російському путіністу довелось скасувати концерти в Ізюмі та Херсоні, а на черзі Донецьк

Новини Вінниці / Фактор Газманова. Через ЗСУ російському путіністу довелось скасувати концерти в Ізюмі та Херсоні, а на черзі Донецьк

Здається, 70-річний російський співак Олег Газманов, який з 2014-го підтримував путінську агресію, став фатумом. За два місяці артист вже двічі скасовував концерти в українських містах через те, що напередодні їх від окупантів звільняли ЗСУ. Співпадіння? Скоріше певна містика.

Спочатку був Ізюм Харківської області. У цьому напівзруйнованому росіянами місті путініст Газманов планував співати 11 вересня. Концерт «Россия здесь навсегда» широко рекламувався. Ізюм деокупували 10 вересня. Тому концерт перенесли на «невизначений час».  

Далі - Херсон. Обласний центр звільнили 11 листопада. У своєму Twitter Газманов розповів, що повинен був приїхати в Херсон з концертом «Росія тут назавжди» 13 листопада. Але цього не трапилося нібито через поганий продаж квитків. Він уточнив, що з ним таке вперше. 

Тепер над ветераном сцени кепкують навіть у Росії.

Між іншим, концерт співака у Донецьку заплановано на 25 лютого 2023 року. Квитки заздалегідь продають, але на Донбасі не дуже жваво їх купують, адже зважаючи на досвід попередніх заходів не факт, що концерт відбудеться.  

Олег Верлан

14 листопада, 2022