Фахівець з біомедичної інженерії з Вінниці отримав визнання престижної наукової інституції

Новини Вінниці / Фахівець з біомедичної інженерії з Вінниці отримав визнання престижної наукової інституції

Професор ВНТУ, фахівець з біомедичної інженерії Сергій Павлов до престижного рейтингу ТОП-2 за результатами 2019 року. Рейтинг складається аналітиками Стенфордського університету, видавництва Elsevier та SciTech Strategies.

Професор ВНТУ, фахівець з біомедичної інженерії Сергій Павлов потрапив до престижного рейтингу за результатами 2019 року. Рейтинг складається аналітиками Стенфордського університету, видавництва Elsevier та SciTech Strategies.

Про це повідомляють у пресслужбі ВНТУ.

«Список включає майже 160 тисяч. вчених з усього світу, які розподілені за 22 науковими напрямками, розділених на 176 конкретних галузей.

Серед науковців Вінницького регіону вперше до престижного рейтингу увійшов проректор з наукової роботи Вінницького національного технічного університету, доктор технічних наук, професор кафедри біомедичної інженерії Сергій Павлов», - йдеться в інформації.

Як зазначають у пресслужбі, аналітики оцінюють науковий результат дослідників за бібліометричними показниками, беручи до уваги такі критерії, як: індекс Гірша, кількість цитат або позицію у списку авторів тощо.