Ексвінничанин Рianoboy зважився на гастролі, перший "карантинний" концерт відбудеться в Одесі (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Ексвінничанин Рianoboy зважився на гастролі, перший "карантинний" концерт відбудеться в Одесі (ВІДЕО)

Музикант, ексвінничанин Дмитро Шуров заявив про проведення першого живого концерту в Одесі. Концерт має відбутися з дотриманням карантинних обмежень, але в цьому є свої переваги.

Музикант, ексвінничанин Дмитро Шуров заявив про проведення першого живого концерту в Одесі. Захід має відбутися з дотриманням карантинних обмежень, але в цьому є свої переваги.

Про початок гастролей музикант написав на своїй сторінці у  Facebook

«Вийти з темряви! Звичайно, можна наплювати на карантинні заходи та «рвати» як в останній раз. Особливо, приймаючи до уваги, що вони (ці заходи більше схожі на генератор випадкових фраз, ніж на стратегію).

Можна образитись на всіх і все, тупнути ногою та чекати весни 2021. Можна змінити професію. Наприклад, на політика, лікаря чи коуча, принаймі у фейсбуці.

А можна впевнено гнути свою лінію, шукати нові шляхи та ставити нові цілі. І повільно, але впевнено повзти в їхню сторону. Можна просто лягти в їхньому напрямку, і творити не дивлячись ні на що.

Мій варіант останній, тому вже на початку серпня я проведемо концерти в Одесі та Києві із урахуванням усіх законів та карантинних обмежень», - йдеться в дописі співака.

«Вихід із темряви» має статися 1 серпня в Одесі. Рianoboy  дасть два концерти. Дмитро зазначає, що фан-зони не буде, а відстань між стільцями, як і вимагається, півтори метри.

Музикант пропонує насолодитися перевагами такого концерту – «можна розслабитись, не дивитись нікому в потилицю, не жмуритись від спалаху мобільного телефону сусідів та насолоджуватись ексклюзивною акустичною програмою.

Марина Карабай

7 липня, 2020