Ексвінничанка просить міністерство освіти урізноманітнити «дистанційні» уроки для дітей - строку дає тиждень

Новини Вінниці / Ексвінничанка просить міністерство освіти урізноманітнити «дистанційні» уроки для дітей - строку дає тиждень

Ексвінничанка просить міністерство освіти урізноманітнити «дистанційні» уроки для дітей - строку дає тиждень Не зважаючи на карантин у дітей розпочались шкільні канікули. Ексвінничанка Тетяна Мокріді, а нині ведуча шоу на одному із центральних каналів, ділиться власним досвідом - розповідає про «шкільні» будні власних доньок.

Не зважаючи на карантин, у дітей розпочались шкільні канікули. Ексвінничанка Тетяна Мокріді, а нині ведуча шоу на одному із центральних каналів, ділиться власним досвідом - розповідає про «шкільні» будні власних доньок.

«Зараз після дистанційного навчання протягом тижня діти пішли на канікули...Ми відповідально ставимося до навчання. І це займає більше половини дня. Це при тому, що дівчатка першокласниці. Вже навіть маємо чіткий графік карантинного дня. Я так розумію, що перспектива зрозуміла: діти будуть закінчувати навчальний рік вдома. У нас бувають різні дні: легкі і важкі. Щось дівчатам вдається, щось - ні. То є настрій займатись, то геть відсутній. Це нормально. Ми вчимося вчитися. Я теж реагую по- різному: то спокійно пояснюю, то виходжу подихати повітрям», - йдеться в її дописі.

Пані Тетяна пояснює, що її змушує «подихати свіжим повітрям»:

«Що мене вбиває? Відсутність цікавих відеоуроків для дітей! Це при тому, що повно «заслужених» вчителів! Де хоч по одній темі яскраве відео для малечі? Ну, хоч про життя метеликів чи країни світу? Що не вбий в гугл, лізе «раша». Всі відомі сайти знаю! Мене не казки цікавлять, а пізнавальні матеріали. Уроки тітоньки Сови пройдені кілька років тому. Міністерство освіти, думайТЕ! У вас є цілий тиждень!». – зазначає жінка.

На фото дитяча аплікація на тему «геометричні фігури».

 

Марина Карабай

22 березня, 2020