Ексвінничанка Оля Полякова змусила українок «скинути» 2,5 тонни зайвої ваги

Новини Вінниці / Ексвінничанка Оля Полякова змусила українок «скинути» 2,5 тонни зайвої ваги

Днями співачка, колишня вінничанка Оля Полякова підбила підсумки оголошеного нею марафону «От Ночной Жрицы до Королевы Ночи за 21 день». Співачка, яка активно працює над своїм зовнішнім виглядом та тримає себе у гарній фізичній формі, запропонувала усім бажаючим приєднатися до марафону.

Колишня вінничанка Оля Полякова підбила підсумки оголошеного нею марафону «От Ночной Жрицы до Королевы Ночи за 21 день». Співачка, яка активно працює над своїм зовнішнім виглядом та тримає себе у гарній фізичній формі, запропонувала усім бажаючим приєднатися до марафону.

Кілька дівчат, які скинули найбільше, отримали від ексвінничанки подарунки – айфон, навушники і відеопривітання. Іншим учасницям Оля Полякова побажала продовжувати і не зупинятися на досягнутом: тренуватися, рахувати калоріі, гарно відсипатися і любити себе.

Співачка, яка виступала у ролі фітнес-тренера, також зазначила, що у захваті. Вона оцінила по фото своїх підопічних результат «до» початку марафону і «після». Зірка також підрахувала, що загалом усі учасниці схудли на 2,5 тони і зменшили обсяг талії на 2973 см.

Зазначимо, якщо в середньому кожна учасниця втратила 5 кілограм, то у марафоні взяли участь 500 фанаток Полякової.

Марина Карабай

24 липня, 2020