Ексвінничанка Оля Полякова закликала колег вийти на мітинг на підтримку музичної індустрії (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Ексвінничанка Оля Полякова закликала колег вийти на мітинг на підтримку музичної індустрії (ВІДЕО)

Зі словами "Чому мій концерт скасовують, тоді як у Києві проводять концерт російського співака?" звертається до президента України  членкиня Всеукраїнської профспілки працівників музичної індустрії, українська співачка Оля Полякова, та заявила, що вийде на протест разом з колегами під двері Кабінету Міністрів України.

Зі словами "Чому мій концерт скасовують, тоді як у Києві проводять концерт російського співака?" звернулася до президента України членкиня Всеукраїнської профспілки працівників музичної індустрії, українська співачка Оля Полякова. Артистка заявила, що вийде на протест під стіни Кабміну.

Відеозвернення до колег Полякова оприлюднила 2 вересня на своїй сторінці у Facebook, де зазначила, що неоднозначні рішення посадовців про правила проведення концертів за умов карантину лякають організаторів цих заходів, і, як наслідок, артисти залишаються без роботи.

"Не розумію, чим у метро або в торговельному центрі безпечніше, ніж на концерті? Там, де сидять через ряд і масках. І тепер я не мовчатиму. Чому це одним можна проводити заходи, а іншим не можна? Як це впливає на зростання захворюваності? Чому це мій концерт скасовують, тоді як у Києві проводять концерт російського співака? Як? Це хаос! Це знищення нашого бізнесу. Усе йде до того, що ми просто перетворимося на клоунів, готових співати під фонограму за мішок картоплі", – заявила співачка.

Звертаючись до музичної спльноти, Полякова запросила їх прийти на мітинг, під час якого планують підписати звернення до президента України Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Дениса Шмигаля. Головна вимога  наведення ладу в питаннях організації концертів без порушення прав виконавців та організаторів.

"Необхідно створити робочу групу з-поміж наших колег щодо виведення музичної індустрії із кризи і домовитися, як ми працюватимемо далі, тому що світ змінюється і нам усім потрібно змінюватися. Для цього потрібно розмовляти", – резюмувала співачка.

Мітинг відбудеться під Кабінетом Міністрів України з 11.00 до 13.00, йдеться на сторінці профспілки працівників музіндустрії у Facebook.