Економія газу до 40%, тепло та комфорт: «Вінницягаз» пропонує енергоощадні котли

Новини Вінниці / Економія газу до 40%, тепло та комфорт: «Вінницягаз» пропонує енергоощадні котли

Широкий асортимент газового обладнання від провідних світових та вітчизняних виробників пропонують вінничанам. Приміром, котли дозволяють економити на споживанні газу до 40%, адже мають високі ККД, тепловіддачу і клас продуктивності.

Про це повідомляють в АТ «Вінницягаз».

«З новим сучасним енергоощадним газовим котлом. Обирайте найкращий для вас у 104.ua Клієнтському просторі. Тут доступні до придбання котли на будь-який смак та потребу. Для наших клієнтів широкий асортимент газового обладнання від провідних світових та вітчизняних виробників. Сертифіковані та з гарантією від виробника», - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, нові котли енергоощадні, дозволяють економити на споживанні газу до 40%, адже мають високі ККД, тепловіддачу і клас продуктивності. Зробити правильний вибір допоможе персональний менеджер.

«Він підбере потрібний саме Вам газовий прилад відповідно до Вашого проекту та споживання, з дотриманням технічних вимог та правил безпеки.

Одночасно замовляйте комплексну послугу встановлення котла та подальшого сервісного обслуговування», - зауважують у товаристві.

У той же час у «Вінницягаз» наголошують, що самостійно замінювати газове обладнання – небезпечно. Краще довірити цю справу лише сертифікованим фахівцям.

Детальніше на сайті АТ «Вінницягаз» за посиланням: https://bit.ly/3xkBAa6

Щоб проконсультуватися та обрати найкращий котел заходьте до найближчого 104.ua Клієнтського простору.

admin

8 лютого, 2023