«Дизель Шоу» у суботу відсвяткують 8 років на сцені разом із вінничанами

Новини Вінниці / «Дизель Шоу» у суботу відсвяткують 8 років на сцені разом із вінничанами

У суботу улюблені гумористи всієї країни — «Дизель Шоу» — з двома великими концертами «8 років разом» виступлять у Вінниці!

24 червня о 16.00 і 19.00 у театрі ім. Садовського Єгор Крутоголов, Яна Глущенко, Дмитро Танкович, Вікторія Булітко, Євген Сморігін, Олександр Бережок, Юлія Мотрук і Євген Гашенко запалять усіх найкращим настроєм і позитивом.

Глядачів чекають дві години насолоди від нових блискавичних гумористичних номерів, пісень, незабутнього спілкування і безмежної радості.

Кожний номер «Дизелів» зриває шквал овацій, адже всі жарти близькі кожному. У них — наше життя, правда про недолугих окупантів і нескінченна віра у перемогу України.

Відео 1 https://youtu.be/Y8bFueRqnEo

Найперший концерт «Дизель Шоу» був знятий 24 квітня 2015 року. І одразу щирі, запальні гумористи завоювали всенародну любов мільйонів глядачів!

У чому секрет успіху й незламності команди — актори розповідають, згадуючи незабутні моменти.

— Бажання робити щось своє, де немає журі, — перший секрет успіху, який розкриває художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов. — Я вважаю, неправильно, коли хтось когось оцінює. Це суб’єктивізм, який може дуже сильно вплинути на життя артиста — і не завжди в позитивному аспекті. Когось це може загартувати, а когось зламати й назавжди відвернути від професії. Ми свого часу пережили такі моменти, виступаючи в КВК. Пройшовши певний шлях, ми не хотіли повертатися. Хотілося створити щось своє, і це бажання зійшлося в усіх нас.

Саме так створили «Дизель Шоу». Але й тут була одна важлива оцінка — реакція глядачів. І вона перевершила всі сподівання.

— Ми кайфонули й відкрилися. Коли зрозуміли, що людям подобається, почали набирати обертів. У якийсь момент прийшло розуміння, що в нас є певна місія, бо чимало людей «підсіло» на наш гумор і чекало нових концертів. Ми розуміли, що не можемо їх підвести та зупинитися. Особливо зараз, під час повномасштабного вторгнення, ця місія стала ще важливішою. Тому ми працюємо з подвійною, потрійною віддачею, — наголошує на незламності актор.

Працювати заради усмішок глядачів — ось головна мотивація Вікторії Булітко. Вона зізнається, що за ці роки команда настільки об’єдналася із шанувальниками, що всі стали одною великою родиною.

— У нас є трохи ліричних номерів, де хочеться трішки поплакати й ми робимо це разом. Ось ці емоції неабияк об’єднують, — ділиться акторка. — І я не можу сказати, що «Дизель Шоу» — просто гумористичне шоу. Це вже наше життя.

Життя, яке, на жаль, приносить не лише усмішки. Рік повномасштабної війни загартував усіх українців, зокрема й український гумор. Він рятував у найскладніші моменти й дотепер виконує свою терапевтичну місію.

— Складно було виходити на перші концерти в серпні 2022-го, коли минуло всього пів року після початку повномасштабного вторгнення. Ми не розуміли, як жартувати та про що. Але саме глядач нас підштовхнув і підказав теми. Ми зрозуміли, що це треба робити, аби просто не з’їхати з глузду, — зауважує Віка.

Олександр Бережок за 8 років «Дизель Шоу» впевнено може назвати кожного з колег народним артистом. У буквальному сенсі.

— Наш секрет всенародної любові полягає у тому, що ми нічим не відрізняємося від наших глядачів. Ми живемо в одній країні, таким же життям. Ми знаємо проблеми одне одного й тому, мабуть, заслужили таке тепле ставлення, — припускає актор. — Але найголовніше те, що ми — українці. І кожен із нас має одне бажання — перемогти.

Для цього українці згуртувалися кожен на своєму фронті. Так, попри всі випробування «Дизелі» міцно тримають свій — гумористичний.

— Наш гумор не зламався, бо люди його просили. Багато розмов про те, чи це на часі. Так, на часі, це потрібно. Людям треба відволіктися, і ми можемо допомогти, — каже Яна Глущенко.

І ця допомога втілюється у фірмовому «дизелівському» гуморі, перевіреному стількома роками витримки й мільйонами переглядів в ефірах та на цифрових майданчиках.

— У нас дуже класний та сильний акторський склад. Ми докладаємо максимум своєї акторської майстерності, аби відточити кожен номер, зробити його смішним. І в наших історія люди можуть бачити себе — це класно. Можуть над собою посміятися. І в цьому, я думаю, така всенародна любов до нас, — говорить Яна Глущенко.

За 8 років «Дизель Шоу» створили сотні образів для різних вікових категорій: від дошкільнят до бабусь і дідусів. Усі ці образи крокують у ногу з актуальними подіями.

— У нас народний гумор, ми граємо з народними артистами й показуємо народних персонажів. Ми всі різні — від дітей до бабусь. І, навпаки, кожен із нас — індивідуальність. Наші історії на злобу дня, — пояснює Євген Сморігін.

Особливу прихильність «Дизелі» отримують саме від дітей. Це окремий фанатський осередок, який неймовірно заряджає та підтримує на всіх концертах.

— Це диво, адже ми не дитяче шоу, але вони нас дуже люблять. Можливо, ми схожі на якусь мультяшку й кожен знайшов для себе свого персонажа, — припускає Євген Гашенко. — Наша сила в тому, що ми всі різні та завжди в русі. Попри все шукаємо щось нове. Сатирою звертаємо увагу на якісь проблеми в суспільстві. А дехто каже, що пророчимо майбутнє, як ті Сімпсони.

І це щира правда. Саме тому в нових концертах «Дизель Шоу» чимало історій присвячено майбутньому, що обов’язково здійсняться.

— Безумовно, це про нашу перемогу. Своїми жартами ми підбадьорюємо, підтримуємо, мотивуємо. Це транслюється в кожному нашому номері. Деморалізовуємо гумором ворога, аби підтримати наших бійців, — ділиться секретом незламності останнього року Євген Гашенко.

За 8 років «Дизель Шоу» неймовірно зросло, зміцніло та змінилося на краще. Звісно, було чимало трансформацій. Це стосується і безпосередньо команди. Бо є справжні… талісмани, які не бояться заявити, що змінили проєкт.

— Здається, я приєднався 2019 року й дуже змінив цей проєкт, став його талісманом. Про це знає багато людей — я. Але, на мою думку, це багато, — традиційно жартує Дмитро Танкович. — Тут хороший колектив. Сморігін лише трохи дивний. Але ж глядачі розуміють, хто тут справжній актор!

І неначе всі ці 8 років була в колективі Юлія Мотрук. Цього року вона відзначила професійний ювілей — 2 роки. До речі, її перший концерт у складі команди відбувся у День народження «Дизель Шоу» та її особистий. І це не може бути простим збігом.

— 2 лютого 2021 року мені зателефонували, а за два дні я вже була в репетиційній залі. Зараз таке дивне відчуття, що тоді я зайшла й потім наче й не виходила, — ділиться Юля. — Дуже швидко пролетіли два роки роботи, особливо останній. За цей час ми дуже сильно розкрилися, відкрилися, стали ще міцнішою родиною. Навіть наша гра на сцені, здається, змінилася.

Це життя, і воно неможливе без змін, якими б вони не були. За 8 років «Дизель Шоу» довело свою всенародну любов і незламність, що допомогло не зламатися іншим.

Приходьте у суботу, 24 червня, о 16.00 і 19.00 у театрі ім. Садовського заряджатися найкращим настроєм і разом із акторами «Дизель Шоу» долучатися до доброї справи — підтримки ЗСУ.

Частину коштів від кожного квитка «Дизелі» передадуть у благодійний фонд, аби закупити все найнеобхідніше для наших захисників.

Квитки на концерти купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

admin

22 червня, 2023