Дитячий рок-гурт Contra Bass з Вінниці хоче у травні провести благодійний тур в Європі для збору коштів для ЗСУ та постраждалих дітей

Новини Вінниці / Дитячий рок-гурт Contra Bass з Вінниці хоче у травні провести благодійний тур в Європі для збору коштів для ЗСУ та постраждалих дітей

Дитячий рок-гурт Contra Bass з Вінниці готується провести у травні благодійний тур із концертами містами Європи для збору грошей на підтримку української армії та дітей постраждалих від російських загарбників.

Оскільки в юних музикантів немає менеджерів, то вони звертаються до усіх за допомогою в організації концерту у містах Європи. Чимало вінничанок з дітьми нині перебувають за кордоном, тому, можливо, зможуть стати «містком», аби налагодити контакти з місцевою владою чи компаніями, що працюють у сфері благодійності, шоубізнесу.    

Вінницький дитячий рок-гурт став відомим завдяки участі у конкурсі «Україна має талант 2021». Юні музиканти зізнались, що виросли на композиціях Metallica, AC/DC і Black Sabbath, чим дуже вразили журі.

Звертайтесь на сторінку гурту у Facebook

Олеся Рудницька

28 березня, 2022