Дитячі забави: у Гнівані на Вінниччині у недіючому бомбосховищі травмувалась дівчинка

Новини Вінниці / Дитячі забави: у Гнівані на Вінниччині у недіючому бомбосховищі травмувалась дівчинка

Разом із літніми канікулами розпочалися і «пригоди» школярів… Дитяча допитливість попри застороги непереможна. У Гнівані на Вінниччині 23 червня 11-річна дівчинка пошкодила ногу у недіючому бомбосховищі та самотужки не змогла вийти.

Як повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, о 15:23 до Служби порятунку зателефонувала стурбована мати дитини та повідомила, що її донька не може самостійно вийти із приміщення недіючого бомбосховища. До того ж дівчинка ще й там пошкодила ногу.

Коли ж на допомогу прибули бійці ДСНС з’ясувалося, що бавилася в небезпечному місці школярка не сама. Проте, друзі із небезпечного місця вийшли без перешкод, а от дівча, коли стрибала, пошкодила ніжку старим іржавим цвяхом і опинилася в «пастці».

Тож аби дістатися до дівчинки, ДСНС-сівцям довелося протиснутися у вузькій отвір та через нього винести малу назовні й передати бригаді екстреної медичної допомоги.

Надзвичайники Вінниччини звертаються до батьків школярів! Пояснюйте дітям, що літні канікули мають приносити задоволення, а не клопіт та зайві візити до лікарів.

Тому, нагадайте в зайвий раз дітям правила безпеки життєдіяльності.