Дитячі іграшки на смітнику біля вінницького дитячого будинку: думки містян розділилися (ФОТО)

Новини Вінниці / Дитячі іграшки на смітнику біля вінницького дитячого будинку: думки містян розділилися (ФОТО)

Вінничанка Юлія Дякун, волонтер БО «Благодійний фонд «Ми поруч», написала у Facebook проте, що побачила 19 січня, а саме купи дитячих іграшок біля смітнику поруч з будинком дитини «Малятко». За перші п’ять годин повідомлення жінки перепостили 7,5 тисяч разів.

Вінничанка Юлія Дякун, волонтер БО «Благодійний фонд «Ми поруч», написала у Facebook проте, що побачила 19 січня, а саме купи дитячих іграшок біля смітнику поруч з будинком дитини «Малятко». За перші п’ять годин повідомлення жінки перепостили 7,5 тисяч разів, а за менш ніж добу - 18 тисяч.

Користувачі мережі по-різному сприйняли новини. Деякі жінки зазначають, що приймати м’які іграшки у дитячих будинках заборонено. Тому не дивно, що їх не залишили у закладі.  

Частині не зрозуміло, навіщо викидати м’які іграшки, коли в них є потреба у малозабезпечених родин.

Отже, вінничанам варто зрозуміти, що наступного разу слід шукати тих, кому насправді потрібні іграшки, а до дитячого будинку слід приносити інше. Підгузники приміром.

"Прохання до волонтерів і благодійників, якщо ви реально хочете допомогти дітям в закладі, поспілкуйтеся й уточніть потребу з профільним департаментом. Такий досвід у нас є в соцсфері і він реально позитивно спрацював задля реальної допомоги й неможливості директорами підмінювати закуплені речі благодійною допомогою", - прокоментувала ситуацію у Facebook заступниці голови Вінницької ОДА Наталія Заболотна.

   

Новини Вінниці / Дитячі іграшки на смітнику біля вінницького дитячого будинку: думки містян розділилися (ФОТО)Новини Вінниці / Дитячі іграшки на смітнику біля вінницького дитячого будинку: думки містян розділилися (ФОТО)